|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:02 am
witam znow xD
Jet "look what you've done" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:06 am
Ntsumi_Aya witam znow xD
Jet "look what you've done" domokun < skok na Aye> O mruuuu 4laugh 4laugh wink mowilam, ze to fajne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:08 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya witam znow xD
Jet "look what you've done" domokun < skok na Aye> O mruuuu 4laugh 4laugh wink mowilam, ze to fajne XD mrrrr ;33 *tuli tuli* xd 4laugh
zaczapiste ;d kocham te piosenke xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:13 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya witam znow xD
Jet "look what you've done" domokun < skok na Aye> O mruuuu 4laugh 4laugh wink mowilam, ze to fajne XD mrrrr ;33 *tuli tuli* xd 4laugh
zaczapiste ;d kocham te piosenke xD < macu macu Xd> ja wiem co ty lubisz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:19 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya witam znow xD
zaczapiste ;d kocham te piosenke xD < macu macu Xd> ja wiem co ty lubisz XD xd no ja wiem, że ty wiesz ;3 *ciągnie za ogonek i ucieka za fotel xD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:22 am
Ntsumi_Aya xd no ja wiem, że ty wiesz ;3 *ciągnie za ogonek i ucieka za fotel xD* oO Au < patrzy na swoj wymietolony ogonek > czekaj no tu! < goni ja > XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:28 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya xd no ja wiem, że ty wiesz ;3 *ciągnie za ogonek i ucieka za fotel xD* oO Au < patrzy na swoj wymietolony ogonek > czekaj no tu! < goni ja > XD .....oO" argh! xD *ucieka do kuchni poczym wraca z zapasami żarcia i chowa sie pod koszulka Lavy xD(a tak ogolnie to witam pana xD)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:33 am
Ntsumi_Aya .....oO" argh! xD *ucieka do kuchni poczym wraca z zapasami żarcia i chowa sie pod koszulka Lavy xD(a tak ogolnie to witam pana xD)* o nie! jedzenie! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:33 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya xd no ja wiem, że ty wiesz ;3 *ciągnie za ogonek i ucieka za fotel xD* oO Au < patrzy na swoj wymietolony ogonek > czekaj no tu! < goni ja > XD .....oO" argh! xD *ucieka do kuchni poczym wraca z zapasami żarcia i chowa sie pod koszulka Lavy xD(a tak ogolnie to witam pana xD)*a witam ;] tylko bałaganu nie zrob! czesalem dzis tors i brzuch ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:34 am
*zlazi z pietra z herbatka i ciastkami* ninja *siada na czarnej poduszce* witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:37 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya .....oO" argh! xD *ucieka do kuchni poczym wraca z zapasami żarcia i chowa sie pod koszulka Lavy xD(a tak ogolnie to witam pana xD)* o nie! jedzenie! ... ciąża jak nic! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 4:38 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya xd no ja wiem, że ty wiesz ;3 *ciągnie za ogonek i ucieka za fotel xD* oO Au < patrzy na swoj wymietolony ogonek > czekaj no tu! < goni ja > XD .....oO" argh! xD *ucieka do kuchni poczym wraca z zapasami żarcia i chowa sie pod koszulka Lavy xD(a tak ogolnie to witam pana xD)*a witam ;] tylko bałaganu nie zrob! czesalem dzis tors i brzuch ;D spoko spoko xD jakby co to sprzatac pomoge ^^ *zabiera sie za jabłko* gryza? xD
Iriiiiiiin! *^^* *duchowy przytulas xD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|