|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 12:42 am
Rin_Youkai renge_karen wcale nie kazdy ma jakis gust.....
ech rinek-rodzynek =3 < obserwuje jak Karen mowi do jakiegos Ronka Rodzynka oO > *zlosci sie* chcesz boxa dostac??? *wymachuje piescia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 12:45 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen wcale nie kazdy ma jakis gust.....
ech rinek-rodzynek =3 < obserwuje jak Karen mowi do jakiegos Ronka Rodzynka oO > *zlosci sie* chcesz boxa dostac??? *wymachuje piescia* < patrzy jak Karen grozi Ronkowi Rodzynkowi oO >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 12:52 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen wcale nie kazdy ma jakis gust.....
ech rinek-rodzynek =3 < obserwuje jak Karen mowi do jakiegos Ronka Rodzynka oO > *zlosci sie* chcesz boxa dostac??? *wymachuje piescia* < patrzy jak Karen grozi Ronkowi Rodzynkowi oO > *patrzy na RIN* ......... *rzuca sie na RIN* AAAAA!!! *gryzie RIN w glowe* haps!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 1:01 am
renge_karen *patrzy na RIN* ......... *rzuca sie na RIN* AAAAA!!! *gryzie RIN w glowe* haps!! eek eek Karen...? Ja jestem tutaj... < zerka na nią oglądając Tv z pokoju obok >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 1:06 am
Rin_Youkai renge_karen *patrzy na RIN* ......... *rzuca sie na RIN* AAAAA!!! *gryzie RIN w glowe* haps!! eek eek Karen...? Ja jestem tutaj... < zerka na nią oglądając Tv z pokoju obok > *karen rzuca sie z okna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 1:09 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen *patrzy na RIN* ......... *rzuca sie na RIN* AAAAA!!! *gryzie RIN w glowe* haps!! eek eek Karen...? Ja jestem tutaj... < zerka na nią oglądając Tv z pokoju obok > *karen rzuca sie z okna* ehehe... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 1:14 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen *patrzy na RIN* ......... *rzuca sie na RIN* AAAAA!!! *gryzie RIN w glowe* haps!! eek eek Karen...? Ja jestem tutaj... < zerka na nią oglądając Tv z pokoju obok > *karen rzuca sie z okna* ehehe... ^^" ............................................................................................................................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 1:15 am
renge_karen ............................................................................................................................................ mrgreen bu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 1:20 am
Rin_Youkai renge_karen ............................................................................................................................................ mrgreen bu! cio???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 2:47 am