|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:10 pm
BeeWolf Aidanna Beeczus... ogladales Record of lodoss war? jedna z seri ogladałem, fajne to bylo, bo nie wiem czy opyla sie sciagac... bo manga nawet fajna byla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:10 pm
BeeWolf Julka nie i koniec... nie ma mowy ! no czemu, nie badz taka. ... jaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:11 pm
Irinn *włazi do gildii i pada na czarna poduche* bleh... Czym sie tam zmeczyłaś ?... .... czowa obok ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:12 pm
No taka O ... poka co tam masz ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:13 pm
BeeWolf Irinn *włazi do gildii i pada na czarna poduche* bleh... Czym sie tam zmeczyłaś ?... .... czowa obok .... życiem razz a tak konkretniej to cierpie bo znowu nie zdalam egzaminu na prawko xp gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:16 pm
Irinn BeeWolf Irinn *włazi do gildii i pada na czarna poduche* bleh... Czym sie tam zmeczyłaś ?... .... czowa obok .... życiem razz a tak konkretniej to cierpie bo znowu nie zdalam egzaminu na prawko xp gonk xp >Zmierzwił jej fryzurke< ... nie martw sie ludzie killka krotnie zdaja ale zdaja napewno sie uda. >Stara sie ja pocieszać< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:16 pm
BeeWolf No taka O ... poka co tam masz ... mrgreen jak cos zobaczysz to sobie popatrz *zadziera bluzke do gory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:19 pm
BeeWolf Irinn BeeWolf Czym sie tam zmeczyłaś ?... .... czowa obok .... życiem razz a tak konkretniej to cierpie bo znowu nie zdalam egzaminu na prawko xp gonk xp >Zmierzwił jej fryzurke< ... nie martw sie ludzie killka krotnie zdaja ale zdaja napewno sie uda. >Stara sie ja pocieszać< mrgreen whee mam nadzieje że może w końcu mi się uda kiedyś... rolleyes 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:21 pm
Irinn whee mam nadzieje że może w końcu mi się uda kiedyś... rolleyes 4laugh a ktory to juz raz młoda dama podchodzi do egzaminu ? Arife:U lala lala... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:23 pm
BeeWolf Irinn whee mam nadzieje że może w końcu mi się uda kiedyś... rolleyes 4laugh a ktory to juz raz młoda dama podchodzi do egzaminu ? Arife:U lala lala... eek teraz był 3 razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:25 pm
mowilam ze nic nie widac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:31 pm
wszyscy padli z wrazenia czy jak? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:33 pm
no to ladnie, ... ja bede dopiero pierwszy raz probował wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:37 pm
BeeWolf no to ladnie, ... ja bede dopiero pierwszy raz probował wink powodzenia blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 12:37 pm
BeeWolf no to ladnie, ... ja bede dopiero pierwszy raz probował wink ja jeszcze nie probowalam, jak poszlam do lekarza to powiedzialam ze nie chce i napisala mi w papierkach ze sie nie nadaje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|