|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 9:54 am
Julka Aidanna mam zapalenie stawu kostki u nogi sweatdrop no to sie nabigalas/naskakals troche sweatdrop a tu zonk... rok temu owszem... ale teraz moze dlatego, ze organizm jakos strasznie mam oslabiony, bo od prawie trzch tygodni choruje stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 9:56 am
Aidanna a tu zonk... rok temu owszem... ale teraz moze dlatego, ze organizm jakos strasznie mam oslabiony, bo od prawie trzch tygodni choruje stressed ja mam cos takiego z kolanami, zaczelo sie od pielgrzymki 5lat temu i do dzis mam problemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 9:57 am
Julka Aidanna a tu zonk... rok temu owszem... ale teraz moze dlatego, ze organizm jakos strasznie mam oslabiony, bo od prawie trzch tygodni choruje stressed ja mam cos takiego z kolanami, zaczelo sie od pielgrzymki 5lat temu i do dzis mam problemy mi sie rok temu cos zaczelo robic... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:00 am
Aidanna Julka Aidanna a tu zonk... rok temu owszem... ale teraz moze dlatego, ze organizm jakos strasznie mam oslabiony, bo od prawie trzch tygodni choruje stressed ja mam cos takiego z kolanami, zaczelo sie od pielgrzymki 5lat temu i do dzis mam problemy mi sie rok temu cos zaczelo robic... domokun naproxen i tabletki przeciwbolowe... to wszystko co mozesz zrobic, i pamietaj o nienadwyrezaniu jej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:02 am
Julka Aidanna Julka Aidanna a tu zonk... rok temu owszem... ale teraz moze dlatego, ze organizm jakos strasznie mam oslabiony, bo od prawie trzch tygodni choruje stressed ja mam cos takiego z kolanami, zaczelo sie od pielgrzymki 5lat temu i do dzis mam problemy mi sie rok temu cos zaczelo robic... domokun naproxen i tabletki przeciwbolowe... to wszystko co mozesz zrobic, i pamietaj o nienadwyrezaniu jej hehe.... gdyby to bylo jeszcze takie latwe z lekami przeciwbolowymi xD wiekszosci brac nie moge xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:06 am
Aidanna hehe.... gdyby to bylo jeszcze takie latwe z lekami przeciwbolowymi xD wiekszosci brac nie moge xD alergia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:10 am
Julka Aidanna hehe.... gdyby to bylo jeszcze takie latwe z lekami przeciwbolowymi xD wiekszosci brac nie moge xD alergia? tsia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:11 am
Aidanna Julka Aidanna hehe.... gdyby to bylo jeszcze takie latwe z lekami przeciwbolowymi xD wiekszosci brac nie moge xD alergia? tsia whee to pozostaje masc przeciwzapalna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:16 am
Julka Aidanna Julka Aidanna hehe.... gdyby to bylo jeszcze takie latwe z lekami przeciwbolowymi xD wiekszosci brac nie moge xD alergia? tsia whee to pozostaje masc przeciwzapalna tez niekoniecznie bede mogla brac ;P jak nawet czasem zwyklych kremow do twarzy nie moge uzywac, bo jest tam ten skladnik... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:27 am
Aidanna tez niekoniecznie bede mogla brac ;P jak nawet czasem zwyklych kremow do twarzy nie moge uzywac, bo jest tam ten skladnik... xp to Ci sie trafilo... nawet teraz to nie wiem co Ci powiedziec... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:33 am
Julka Aidanna tez niekoniecznie bede mogla brac ;P jak nawet czasem zwyklych kremow do twarzy nie moge uzywac, bo jest tam ten skladnik... xp to Ci sie trafilo... nawet teraz to nie wiem co Ci powiedziec... stressed lekarz mi cos przypisze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:37 am
Aid wygladasz jak Mysys Gladiator blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 10:39 am
Terrorystka Frania Aid wygladasz jak Mysys Gladiator blaugh i dobrze xd kupilam, bo tanie sa... pozniej zdrozeja i sprzedam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|