|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:49 am
Irinn a ja bym poszła spać ale nie moge bo zaraz pomykam na angielski xp a ja na 19 na balet, do Teatru Wielkiego... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:51 am
*znowu czuje sie niewidzialny ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:52 am
Cremmy *znowu czuje sie niewidzialny ninja * no przecież, że Cię widzę... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:52 am
EvilYuki Irinn a ja bym poszła spać ale nie moge bo zaraz pomykam na angielski xp a ja na 19 na balet, do Teatru Wielkiego... xp znaczy sie oglądać czy tańczyć? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:00 am
EvilYuki Cremmy *znowu czuje sie niewidzialny ninja * no przecież, że Cię widzę... razz "Świat nie istnieje, stwaza sie jedynie co chwila. Wrazenie ciaglosci wynika jedynie z braku inwencji"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:14 am
Ech, co sie odezwe to wszyscy znikaja XD Wielki Offtopie, czemu tak karasz sluge swego...? Czy mam szerzyc wiare bez widowni...? Niech tak sie stanie~! *smaruje sprayem sciany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:21 am
Cremmy Ech, co sie odezwe to wszyscy znikaja XD Wielki Offtopie, czemu tak karasz sluge swego...? Czy mam szerzyc wiare bez widowni...? Niech tak sie stanie~! *smaruje sprayem sciany* >.> domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:25 am
cholera, jak zwykle nie mam się w co ubrać... bolerko by mi pasowało, a ni mam... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:30 am
EvilYuki cholera, jak zwykle nie mam się w co ubrać... bolerko by mi pasowało, a ni mam... >.> a gdzie idziesz? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:35 am
Aidanna EvilYuki cholera, jak zwykle nie mam się w co ubrać... bolerko by mi pasowało, a ni mam... >.> a gdzie idziesz? whee do Teatru Wielkiego, Balet... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:36 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki cholera, jak zwykle nie mam się w co ubrać... bolerko by mi pasowało, a ni mam... >.> a gdzie idziesz? whee do Teatru Wielkiego, Balet... >.> tez chce crying a nie mam z kim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 7:58 am
Aidanna Cremmy Ech, co sie odezwe to wszyscy znikaja XD Wielki Offtopie, czemu tak karasz sluge swego...? Czy mam szerzyc wiare bez widowni...? Niech tak sie stanie~! *smaruje sprayem sciany* >.> domokun Deszcz pada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 9:10 am
aaach, nowe ciuchy sa boskie xD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 9:17 am
oliviana aaach, nowe ciuchy sa boskie xD xd nie do konca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|