|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:48 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *robi hipcia karlowatego* mrgreen *glaszcze po glowie* grzeczna bestyja grzeczna *robi slodka minke i ucieka na fotel pod kocyk* powiadam wam! choroba was dopadnie! predzej czy pozniej gonk A jak u niej wogole? Dzielnie sobie radzi? Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:49 am
BeeWolf Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni... przyzwyczai sie....a tak wogole do dokad ona wyjechala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:52 am
*ziewa*
A tu historia sobie spokojnie czeka od 1h. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:53 am
Aidanna BeeWolf Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni... przyzwyczai sie....a tak wogole do dokad ona wyjechala? nie bij ale nie pamientam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:53 am
Pszczola_M *ziewa* A tu historia sobie spokojnie czeka od 1h. gonk historia to juz historia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:55 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni... przyzwyczai sie....a tak wogole do dokad ona wyjechala? nie bij ale nie pamientam. kiedys mowila... ale tez nie pamietam xp a jak tam zajecia dzisiaj minely ? kurde studenci to za duzo wolnego maja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:56 am
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni... przyzwyczai sie....a tak wogole do dokad ona wyjechala? nie bij ale nie pamientam. kiedys mowila... ale tez nie pamietam xp a jak tam zajecia dzisiaj minely ? kurde studenci to za duzo wolnego maja xp ho ho ho... jutro mam tylko jedne cwiczenia.... ho ho ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:58 am
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni... przyzwyczai sie....a tak wogole do dokad ona wyjechala? nie bij ale nie pamientam. kiedys mowila... ale tez nie pamietam xp a jak tam zajecia dzisiaj minely ? kurde studenci to za duzo wolnego maja xp chujnia, nudno jak cholera... a jutro wykład i anglik, podobno jakas szurnienta kobieta prowadzi zajecia... wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 12:01 pm
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Napsiała, ze sobie radzi jako tako, ale teskni... przyzwyczai sie....a tak wogole do dokad ona wyjechala? nie bij ale nie pamientam. kiedys mowila... ale tez nie pamietam xp a jak tam zajecia dzisiaj minely ? kurde studenci to za duzo wolnego maja xp chujnia, nudno jak cholera... a jutro wykład i anglik, podobno jakas szurnienta kobieta prowadzi zajecia... wahmbulance zdarza sie... nawet mi talk2hand Ozzus: a ty sie nie chwal no xp ja sie mecze w szkole od samego rana i nic nad tym nie ubolewasz emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 12:02 pm
Ozzwald Pszczola_M *ziewa* A tu historia sobie spokojnie czeka od 1h. gonk historia to juz historia... I się jej nie zmieni. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 12:02 pm
Aidanna zdarza sie... nawet mi talk2hand Ozzus: a ty sie nie chwal no xp ja sie mecze w szkole od samego rana i nic nad tym nie ubolewasz emo a ja bym wolał zajecia od rana, niz od 16 do 18 miec jeden wyklad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 12:05 pm
*przeciag rozciag na kanapie i przyglada sie* *przewal na plecy i przyglada im sie zwisajac glowa w dol*
# Dave Greenslade - [From The Discworld #08] A Wizards Staff Has A Knob On the End
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 12:06 pm
Lethiel *przeciag rozciag na kanapie i przyglada sie* *przewal na plecy i przyglada im sie zwisajac glowa w dol*
# Dave Greenslade - [From The Discworld #08] A Wizards Staff Has A Knob On the End
*mysli jak sie mozna przygladac wlasnym plecom (?)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 12:06 pm
BeeWolf Aidanna zdarza sie... nawet mi talk2hand Ozzus: a ty sie nie chwal no xp ja sie mecze w szkole od samego rana i nic nad tym nie ubolewasz emo a ja bym wolał zajecia od rana, niz od 16 do 18 miec jeden wyklad. ale ja nie lubie wstawac o 6 i wracac do domu po 15 talk2hand przychodze i nie mam na nic sil... i tak codziennie... od poniedzialku do piatku... juz wole isc na 15 i siedziec do 18... prosze bardzo. z cgecia sie zamienie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|