|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 12:47 pm
Lina-san kairek *kiwa głową i idzie zrobić wielką miche sałatki* *po chwili robi jeszcze herbate dla wszystkich* o.o Tylko nie daj sie wykorzystywac za bardzo sweatdrop spoko, znając moje umiejętności i zdolności kulinarne zaraz sie wszyscy potruja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 12:50 pm
kairek BeeWolf kairek *wchodzi, siada w końciku i słucha rozmów* >brwi< Zrobiła byś mi cos do jedzenia co ? *kiwa głową i idzie zrobić wielką miche sałatki* *po chwili robi jeszcze herbate dla wszystkich* Dziekuje bardzo, caluje po łapkach ... >sieda przy stoliku< > Hej Omi :* <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 12:55 pm
>siedzi murzyn na kanapie i paluszkiem w dupie drapie, co wydrapie to zajada taka pyszna czekolada<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 12:57 pm
BeeWolf >siedzi murzyn na kanapie i paluszkiem w dupie drapie, co wydrapie to zajada taka pyszna czekolada< o.o.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:00 pm
co sie dzieje? ninja
*popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:08 pm
kairek BeeWolf >siedzi murzyn na kanapie i paluszkiem w dupie drapie, co wydrapie to zajada taka pyszna czekolada< o.o....... nie O.o tylko tak tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:12 pm
buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:16 pm
Gajusia buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^ >Wacha ja pod pacha< no to fajnie, mrgreen i co teraz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:16 pm
Gajusia buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^ a jakim sposobem? ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:17 pm
BeeWolf Gajusia buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^ >Wacha ja pod pacha< no to fajnie, mrgreen i co teraz ? a teraz to brat mi sie w ekran patrzy...==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:17 pm
Anzelmo Gajusia buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^ a jakim sposobem? ninja mrgreen sama nie wiem ^^ on sie nie mogl od gai sie oderwac to teraz moja kolej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:18 pm
Gajusia BeeWolf Gajusia buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^ >Wacha ja pod pacha< no to fajnie, mrgreen i co teraz ? a teraz to brat mi sie w ekran patrzy...=='' UUUuuu.... I co widzi cwaniak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:19 pm
Gajusia sama nie wiem ^^ on sie nie mogl od gai oderwac to teraz moja kolej biggrin no tak... mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:19 pm
BeeWolf Gajusia BeeWolf Gajusia buhahaha! i oto jestem ^^ wygoniłam brata z komputera biggrin jestem lepsza ^^ >Wacha ja pod pacha< no to fajnie, mrgreen i co teraz ? a teraz to brat mi sie w ekran patrzy...=='' UUUuuu.... I co widzi cwaniak ? teraz nic takiego ale zaraz robaczy gwiazdki przed oczami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:20 pm
Gajusia teraz nic takiego ale zaraz robaczy gwiazdki przed oczami ninja Groźna... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|