|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:08 am
Pepsiak mój ci on *uwiesza się mu na szyi i gryzie w rzeczoną* ona ma lepsza krew> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:09 am
Lavagetas_heqetai zuzika ohohohoho. to jak?! jestem w grupie?! twisted no uzajmy ze tak ale musisz zrobic komus cos złego misiaczku, czy ty chcesz we mnie wzbudzić zazdrość?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:11 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika ohohohoho. to jak?! jestem w grupie?! twisted no uzajmy ze tak ale musisz zrobic komus cos złego ymmmh... *chwile sie zastanawia...WSKAKUJE NA LAVE I WYRYWA MU TROCHE KLAKOW Z GLOWKI* krzyczy: HA! JUZ NIE WYGLADASZ TAK MESKO!!!! twisted zrobilam juz komus krzywde...he he blaugh tylko wybrani mogą dotykac szefa ;D dobra dostalas sie- pierwsze polecenie- przyklej mi te wlosy z powrotem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:11 am
Lavagetas_heqetai Pepsiak mój ci on *uwiesza się mu na szyi i gryzie w rzeczoną* ona ma lepsza krew> blaugh *odskakuje od niej natychmiast* żadnych tanich substytutów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:13 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika ohohohoho. to jak?! jestem w grupie?! twisted no uzajmy ze tak ale musisz zrobic komus cos złego ymmmh... *chwile sie zastanawia...WSKAKUJE NA LAVE I WYRYWA MU TROCHE KLAKOW Z GLOWKI* krzyczy: HA! JUZ NIE WYGLADASZ TAK MESKO!!!! twisted zrobilam juz komus krzywde...he he blaugh tylko wybrani mogą dotykac szefa ;D dobra dostalas sie- pierwsze polecenie- przyklej mi te wlosy z powrotem! AHA! *zbiera klaki z ziemi pluje na nie i wykonuje pac! w glowke.*he.trzymaja sie... blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:14 am
zuzika ymmmh... *chwile sie zastanawia...WSKAKUJE NA LAVE I WYRYWA MU TROCHE KLAKOW Z GLOWKI* krzyczy: HA! JUZ NIE WYGLADASZ TAK MESKO!!!! twisted zrobilam juz komus krzywde...he he blaugh no mądra ty jesteś? oszpeciłaś Lavusia. gratuluję *siada na fotelu i liczy kłaczki na podłodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:15 am
Pepsiak Lavagetas_heqetai Pepsiak mój ci on *uwiesza się mu na szyi i gryzie w rzeczoną* ona ma lepsza krew> blaugh *odskakuje od niej natychmiast* żadnych tanich substytutów. *NO COMMENTS...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:17 am
Pepsiak zuzika ymmmh... *chwile sie zastanawia...WSKAKUJE NA LAVE I WYRYWA MU TROCHE KLAKOW Z GLOWKI* krzyczy: HA! JUZ NIE WYGLADASZ TAK MESKO!!!! twisted zrobilam juz komus krzywde...he he blaugh no mądra ty jesteś? oszpeciłaś Lavusia. gratuluję *siada na fotelu i liczy kłaczki na podłodze* TE! ONE JUZ DAWNO POZBIERANE I WE WLASCIWYM MIEJSCU!!! rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:17 am
zuzika AHA! *zbiera klaki z ziemi pluje na nie i wykonuje pac! w glowke.*he.trzymaja sie... blaugh heart swietnie adepcie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:19 am
Lavagetas_heqetai zuzika AHA! *zbiera klaki z ziemi pluje na nie i wykonuje pac! w glowke.*he.trzymaja sie... blaugh heart swietnie adepcie ;P hmph...adepcie... blaugh chyba adeptko! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:21 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika AHA! *zbiera klaki z ziemi pluje na nie i wykonuje pac! w glowke.*he.trzymaja sie... blaugh heart swietnie adepcie ;P hmph...adepcie... blaugh chyba adeptko! xd tak bezosobowo chcialem no ale niech bedzie adeptko ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:23 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika AHA! *zbiera klaki z ziemi pluje na nie i wykonuje pac! w glowke.*he.trzymaja sie... blaugh heart swietnie adepcie ;P hmph...adepcie... blaugh chyba adeptko! xd tak bezosobowo chcialem no ale niech bedzie adeptko ;P hmmm..."bezosobowo"... crying aaaaleeeee!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:25 am
zmykam. narazie wszystkim
adieu
Zuza- nie płacz- tracisz wilgotnosc ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:27 am
Lavagetas_heqetai zmykam. narazie wszystkim adieu Zuza- nie płacz- tracisz wilgotnosc ;D hy. 3nodding jak szef karze... xd no to PAAA PAAA LAVA-SAAAAN! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:38 am
Lavagetas_heqetai zmykam. narazie wszystkim adieu Zuza- nie płacz- tracisz wilgotnosc ;D o ty... koniec z nami. skoro wolisz małoletnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|