|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:26 am
siema Frania... nastepna terrorystka...oujee... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:27 am
zuzika Ozzwald Lavagetas_heqetai zuzika patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja musisz udowodnic ze sie przydasz niech wezmie twoj miecz w reke wink oops...fakt...oboje macie miecze a ja nie... eek ale spoko spoko.niedlugo bede maial smocia ziejacego ogniem. A propo's moze ktorys z was da mi pare goldow na smoka??? xd juz niewiele mi brakuje... mam 5100 wiec jeszcze 3.4k 3nodding blaugh oblałas egzamin. mialas powiedziec 'dajcie mi 3k bo inaczej wysadze was w powietrze'. a wiec nici z pomocy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:32 am
Lavagetas_heqetai zuzika Ozzwald Lavagetas_heqetai zuzika patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja musisz udowodnic ze sie przydasz niech wezmie twoj miecz w reke wink oops...fakt...oboje macie miecze a ja nie... eek ale spoko spoko.niedlugo bede maial smocia ziejacego ogniem. A propo's moze ktorys z was da mi pare goldow na smoka??? xd juz niewiele mi brakuje... mam 5100 wiec jeszcze 3.4k 3nodding blaugh oblałas egzamin. mialas powiedziec 'dajcie mi 3k bo inaczej wysadze was w powietrze'. a wiec nici z pomocy ;P AAAA!!!!okej! mala poprawka! "DAWAC MI 3K BO INACZEJ...ZALICZYCIE Z KALASZA!!!!I BOMBY BIOLOGICZNEJ!!!! twisted pirate AHAHAHA!!!" *szyderczy smiech* tak dobzie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:39 am
zuzika Ozzwald dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd lub kto to? ps. czy ktoś widział wujka Wielkie P.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:41 am
Pepsiak zuzika Ozzwald dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd lub kto to? ps. czy ktoś widział wujka Wielkie P.? a wiec KTO TO!!!??? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:45 am
Pepsiak zuzika Ozzwald dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd lub kto to? ps. czy ktoś widział wujka Wielkie P.? KK to skrot od kodeks karny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:49 am
Ozzwald Pepsiak zuzika Ozzwald dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd lub kto to? ps. czy ktoś widział wujka Wielkie P.? KK to skrot od kodeks karny aaaaaa....rozumiem..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:52 am
Ozzwald Pepsiak zuzika Ozzwald dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd lub kto to? ps. czy ktoś widział wujka Wielkie P.? KK to skrot od kodeks karny to dziewczynka jest bezpieczna niby, ale Lavuś jest mój, mój, mój i tylko mój.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:57 am
Pepsiak Ozzwald Pepsiak zuzika Ozzwald dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd lub kto to? ps. czy ktoś widział wujka Wielkie P.? KK to skrot od kodeks karny to dziewczynka jest bezpieczna niby, ale Lavuś jest mój, mój, mój i tylko mój. xp ne. twisted a gdziez on sie podzial... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:01 am
ohohohoho. to jak?! jestem w grupie?! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:03 am
zuzika ohohohoho. to jak?! jestem w grupie?! twisted no uzajmy ze tak ale musisz zrobic komus cos złego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:06 am
mój ci on *uwiesza się mu na szyi i gryzie w rzeczoną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 4:07 am
Lavagetas_heqetai zuzika ohohohoho. to jak?! jestem w grupie?! twisted no uzajmy ze tak ale musisz zrobic komus cos złego ymmmh... *chwile sie zastanawia...WSKAKUJE NA LAVE I WYRYWA MU TROCHE KLAKOW Z GLOWKI* krzyczy: HA! JUZ NIE WYGLADASZ TAK MESKO!!!! twisted zrobilam juz komus krzywde...he he blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|