|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:13 am
Ozzwald zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai hmm faktycznie innaś ;D albo łżesz!!!!! ;DDD jaaaa? no cos Ty...ja NIGDY nie klamieee... *krzyzuje palce za plecami xd * zartowalam.serio raczej nie klame... mrgreen bajerowac to my, a nie nas ;D tylko seks ci w głowie!- zobaczysz- przetrzepie ci tyłek batem ;DDDDDD gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen cry wedlug KK????a coooo tooo???? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:13 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;] "a dziad wiedzial nie powiedzial..." i co dopiero teraz mi mowisz wink wiesz, kazała mi nic nie mowic wink a co z solidarnoscia plemnikow... wylamujesz sie? no przeciez ci powiedzialem nie? blaugh ale z opoznionym zaplonem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:14 am
Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:14 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;] "a dziad wiedzial nie powiedzial..." i co dopiero teraz mi mowisz wink wiesz, kazała mi nic nie mowic wink a co z solidarnoscia plemnikow... wylamujesz sie? no przeciez ci powiedzialem nie? blaugh ale z opoznionym zaplonem blaugh mam powolne plemniki, nie moja wina mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:15 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd cool osama mi mow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:15 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd a w kacie sa juz takie rozne rzeczy.... kajdany na scianach... siakies liny etc. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:16 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd cool osama mi mow uuu....strach sie bac... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:17 am
Ozzwald zuzika Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd a w kacie sa juz takie rozne rzeczy.... kajdany na scianach... siakies liny etc. pirate hyhy....nie straszne mi to xd mrgreen kurcze...mam doczynienia z AL KAIDA wole sie nie narazac... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:18 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd cool osama mi mow uuu....strach sie bac... ninja trafilas na przedstawicieli grupy terrorystycznej ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:20 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D cry TY terrorysto... xd cool osama mi mow uuu....strach sie bac... ninja trafilas na przedstawicieli grupy terrorystycznej ;] patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:22 am
zuzika patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja musisz udowodnic ze sie przydasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:23 am
Lavagetas_heqetai zuzika patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja musisz udowodnic ze sie przydasz niech wezmie twoj miecz w reke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:25 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai zuzika patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja musisz udowodnic ze sie przydasz niech wezmie twoj miecz w reke wink mam dwa ;] czesc Franka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:25 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai zuzika patrz wyzej...z AL KAIDA!!!! mrgreen moge sie przylaczyc question ninja musisz udowodnic ze sie przydasz niech wezmie twoj miecz w reke wink oops...fakt...oboje macie miecze a ja nie... eek ale spoko spoko.niedlugo bede maial smocia ziejacego ogniem. A propo's moze ktorys z was da mi pare goldow na smoka??? xd juz niewiele mi brakuje... mam 5100 wiec jeszcze 3.4k 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|