|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:52 am
zuzika jasne...ja jestem ta kobieta, aktozby inny mogl nia byc??? 3nodding xd hmm dobra ;D a wiec rozmiar nie ma dla ciebie znaczenia? ;DDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:53 am
zuzika heeeh...to po Tobie Omi-saaan tak plakala ze wyjechales...? neutral omi? po mnie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:54 am
Ozzwald zuzika heeeh...to po Tobie Omi-saaan tak plakala ze wyjechales...? neutral omi? po mnie? eek wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:56 am
Ozzwald zuzika heeeh...to po Tobie Omi-saaan tak plakala ze wyjechales...? neutral omi? po mnie? eek no...eee...chyba ze cos pomylilam i to nie po Tobie a po kims innym... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;] "a dziad wiedzial nie powiedzial..." i co dopiero teraz mi mowisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai zuzika jasne...ja jestem ta kobieta, aktozby inny mogl nia byc??? 3nodding xd hmm dobra ;D a wiec rozmiar nie ma dla ciebie znaczenia? ;DDDD xd nie-e rofl mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:57 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;] "a dziad wiedzial nie powiedzial..." i co dopiero teraz mi mowisz wink wiesz, kazała mi nic nie mowic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:59 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika jasne...ja jestem ta kobieta, aktozby inny mogl nia byc??? 3nodding xd hmm dobra ;D a wiec rozmiar nie ma dla ciebie znaczenia? ;DDDD xd nie-e rofl mrgreen xd hmm faktycznie innaś ;D albo łżesz!!!!! ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:02 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika jasne...ja jestem ta kobieta, aktozby inny mogl nia byc??? 3nodding xd hmm dobra ;D a wiec rozmiar nie ma dla ciebie znaczenia? ;DDDD xd nie-e rofl mrgreen xd hmm faktycznie innaś ;D albo łżesz!!!!! ;DDD jaaaa? no cos Ty...ja NIGDY nie klamieee... *krzyzuje palce za plecami xd * zartowalam.serio raczej nie klame... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:04 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika jasne...ja jestem ta kobieta, aktozby inny mogl nia byc??? 3nodding xd hmm dobra ;D a wiec rozmiar nie ma dla ciebie znaczenia? ;DDDD xd nie-e rofl mrgreen xd hmm faktycznie innaś ;D albo łżesz!!!!! ;DDD jaaaa? no cos Ty...ja NIGDY nie klamieee... *krzyzuje palce za plecami xd * zartowalam.serio raczej nie klame... mrgreen bajerowac to my, a nie nas ;D tylko seks ci w głowie!- zobaczysz- przetrzepie ci tyłek batem ;DDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:08 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika jasne...ja jestem ta kobieta, aktozby inny mogl nia byc??? 3nodding xd hmm dobra ;D a wiec rozmiar nie ma dla ciebie znaczenia? ;DDDD xd nie-e rofl mrgreen xd hmm faktycznie innaś ;D albo łżesz!!!!! ;DDD jaaaa? no cos Ty...ja NIGDY nie klamieee... *krzyzuje palce za plecami xd * zartowalam.serio raczej nie klame... mrgreen bajerowac to my, a nie nas ;D tylko seks ci w głowie!- zobaczysz- przetrzepie ci tyłek batem ;DDDDDD gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:09 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;] "a dziad wiedzial nie powiedzial..." i co dopiero teraz mi mowisz wink wiesz, kazała mi nic nie mowic wink a co z solidarnoscia plemnikow... wylamujesz sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:10 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai hmm faktycznie innaś ;D albo łżesz!!!!! ;DDD jaaaa? no cos Ty...ja NIGDY nie klamieee... *krzyzuje palce za plecami xd * zartowalam.serio raczej nie klame... mrgreen bajerowac to my, a nie nas ;D tylko seks ci w głowie!- zobaczysz- przetrzepie ci tyłek batem ;DDDDDD gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk dziewcze drogie widac ze nie znasz definicji ***** wedlug KK mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:11 am
zuzika gonk bojeeee siieeeee CIIIIEEEEEEEBIEEEEE!!!! gonk cry maaaaamuuuusiuuuu...*****....!!!! gonk co na mnie krzyczysz- do kąta marsz! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 3:12 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai wiedzialem ze ona sie w tobie ukradkowo podkochuje- tylko udawała taką oziębłą ;] "a dziad wiedzial nie powiedzial..." i co dopiero teraz mi mowisz wink wiesz, kazała mi nic nie mowic wink a co z solidarnoscia plemnikow... wylamujesz sie? no przeciez ci powiedzialem nie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|