|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:31 pm
Lethiel Anzelmo.. witam ponownie.. czy mysmy sie dzis nie widzieli/pisali ? xD a.. tak... racja... pamietam xDDDDD *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:33 pm
Anzelmo Lethiel Anzelmo.. witam ponownie.. czy mysmy sie dzis nie widzieli/pisali ? xD a.. tak... racja... pamietam xDDDDD *popija herbatke* ninja *zaglada przez ramie* poke w drugie* zooobacz.. motylek xP *siorb mu herbatke* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:34 pm
Lethiel Ozzwald *lize ja po wlosach i poprawia fryzure* O_o *unik* zla zla krowa ! *wyrywa mu liscia* teraz bedziesz glodowal xD mu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:36 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald *lize ja po wlosach i poprawia fryzure* O_o *unik* zla zla krowa ! *wyrywa mu liscia* teraz bedziesz glodowal xD mu! i przestan sie tak wytrzeszczac xD !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:36 pm
Lethiel ninja *zaglada przez ramie* poke w drugie* zooobacz.. motylek xP *siorb mu herbatke* xD motyl? o.o' ... >.>' a nie moglabys raz poprosic normalnie o herbatke? xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:38 pm
BeeWolf koniczyna bejbe Omi chan :* czesc Beeczuszko, jak zwykle wygladasz uroczo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:39 pm
Anzelmo Lethiel ninja *zaglada przez ramie* poke w drugie* zooobacz.. motylek xP *siorb mu herbatke* xD motyl? o.o' ... >.>' a nie moglabys raz poprosic normalnie o herbatke? xDDD jaka znowu herbatke ? rolleyes *zaslania noga wychlupana resztke na podlodze* >.> <.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:40 pm
Lethiel jaka znowu herbatke ? rolleyes *zaslania noga wychlupana resztke na podlodze* >.> <.< >.>' nie to nie... mrgreen xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:42 pm
Anzelmo Lethiel jaka znowu herbatke ? rolleyes *zaslania noga wychlupana resztke na podlodze* >.> <.< >.>' nie to nie... mrgreen xd xd uh xD no.. tego. ale .. mozesz mnie poczestowac.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:45 pm
Omega Sun BeeWolf koniczyna bejbe Omi chan :* czesc Beeczuszko, jak zwykle wygladasz uroczo wink I jak zawszee uroczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:45 pm
Lethiel uh xD no.. tego. ale .. mozesz mnie poczestowac.. emo hmm... a bylas grzeczna? xDDD no dobraa... xDD *daje jej kubeczek herbatki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:48 pm
Anzelmo Lethiel uh xD no.. tego. ale .. mozesz mnie poczestowac.. emo hmm... a bylas grzeczna? xDDD no dobraa... xDD *daje jej kubeczek herbatki* nie :] *zabier kubeczek* dziekuje panu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:48 pm