|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:21 pm
Ozzwald Delein the Wildest A zmienialam, ale w maju, wiec moze go nie masz...889611723 Ozz- nu wiem wiem wiem... a wiesz ze nieznajimym sie nie podaje nr telefonu... teraz kazdy na gai go bedzie mogl zdobyc... I na pewno miliony ludzi juz pisza do mnie smsy... Hej Omi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:22 pm
Delein the Wildest Lethiel nie damy ! mwha heart >x3 xD tylko zeby nam z tych kafejek pisala dokladnie wszystko dlugo i namietnie wink No ba mrgreen Jak sie uda, to powrzucam fotki z mieszkania, Adwokat wpadnie do mnie za tydzien, to wezmie aparat :] nu to jak jeszcze Adwokat wpadnie to napewno latwiej bedzie ;3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest A zmienialam, ale w maju, wiec moze go nie masz...889611723 Ozz- nu wiem wiem wiem... no nie miałem ale juz mam :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delein the Wildest Lethiel nie damy ! mwha heart >x3 xD tylko zeby nam z tych kafejek pisala dokladnie wszystko dlugo i namietnie wink No ba mrgreen Jak sie uda, to powrzucam fotki z mieszkania, Adwokat wpadnie do mnie za tydzien, to wezmie aparat :] nu to jak jeszcze Adwokat wpadnie to napewno latwiej bedzie ;3 heart Nu bedziemy sie odwiedzac tak co 2 tygodnie moze...jestem doberj mysli.. Okej, ja w takim razie lece juz, wstaje o 5:00 rano...do zobaczenia, jak tylko dorwe sie do jakiegos kompa, to dam znak zycia :] Trzyjamjcie za mnie kciuki 3nodding *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *tajniacki zatul Omesie* ninja heart czesc smile Leee Delein nas porzuca sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:24 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest A zmienialam, ale w maju, wiec moze go nie masz...889611723 Ozz- nu wiem wiem wiem... a wiesz ze nieznajimym sie nie podaje nr telefonu... teraz kazdy na gai go bedzie mogl zdobyc... I na pewno miliony ludzi juz pisza do mnie smsy... Hej Omi :] tylu zboczencow sie tu kreci ! scream ninja *schowala telefon za plecy* ninja
Anzelmo.. witam ponownie.. czy mysmy sie dzis nie widzieli/pisali ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:24 pm
Omega Sun Lethiel *tajniacki zatul Omesie* ninja heart czesc smile Leee Delein nas porzuca sad czemu sie nie cieszysz jej szczesciem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:26 pm
Delein the Wildest Nu bedziemy sie odwiedzac tak co 2 tygodnie moze...jestem doberj mysli.. Okej, ja w takim razie lece juz, wstaje o 5:00 rano...do zobaczenia, jak tylko dorwe sie do jakiegos kompa, to dam znak zycia :] Trzyjamjcie za mnie kciuki 3nodding *puff* no to milych snow i powodzenia tam ! :3 heart ... ..... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:27 pm
Ozzwald czemu sie nie cieszysz jej szczesciem ciesze, ale jednoczesnie szkoda, ze bedzie tu rzadziej zagladac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:28 pm
Ozzwald Omega Sun Lethiel *tajniacki zatul Omesie* ninja heart czesc smile Leee Delein nas porzuca sad czemu sie nie cieszysz jej szczesciem >.> *wcisk mu liscia do ust* no juz juz panie krowo >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:29 pm
Lethiel Ozzwald Omega Sun Lethiel *tajniacki zatul Omesie* ninja heart czesc smile Leee Delein nas porzuca sad czemu sie nie cieszysz jej szczesciem >.> *wcisk mu liscia do ust* no juz juz panie krowo >.> *lize ja po wlosach i poprawia fryzure*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:30 pm
BeeWolf mowcie mi emrod. http://maxfun.pl/w/3509/halama___rekawiczka mraauu dla pana Halamy mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:31 pm
Ozzwald *lize ja po wlosach i poprawia fryzure* O_o *unik* zla zla krowa ! *wyrywa mu liscia* teraz bedziesz glodowal xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|