|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:48 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* muuuu Kałabanga ! scream heart *doskok do niego i pac lisciem*
jak ty tak mozesz crying ha ! tak udawaj ze mowisz ludzkim glosem ! juz ja sie znam na waszych marnych krowich sztuczkach ! >.> *pac lisciem z drugiej strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:49 pm
BeeWolf Można powiedzieć, ze do koscioła. muru muru... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:50 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* muuuu Kałabanga ! scream heart *doskok do niego i pac lisciem*
jak ty tak mozesz crying ha ! tak udawaj ze mowisz ludzkim glosem ! juz ja sie znam na waszych marnych krowich sztuczkach ! >.> *pac lisciem z drugiej strony* normalnie sie obraze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:51 pm
Twarz od smiechow mnie boli gonk bede miec zmarszki mimiczne emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:52 pm
EvilYuki BeeWolf Można powiedzieć, ze do koscioła. muru muru... wink ... a nie masz ochoty sie wyspowiadac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:53 pm
hm... *podtyka mu liscia pod pyszczek* a moze jestes glodny ? 4laugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:55 pm
Aidanna Twarz od smiechow mnie boli gonk bede miec zmarszki mimiczne emo no jakieśtrzeba mieć na starość 3nodding witaj Aiduś mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no smialam sie tak dlugo, ze skurczu dostalam xD Yuki: kupisz mi? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf EvilYuki BeeWolf Można powiedzieć, ze do koscioła. muru muru... wink ... a nie masz ochoty sie wyspowiadac ? nuuu... >.> <.< nu moze troszku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:59 pm
EvilYuki Aidanna Twarz od smiechow mnie boli gonk bede miec zmarszki mimiczne emo no jakieśtrzeba mieć na starość 3nodding witaj Aiduś mrgreen a lepiej ze smiechu niz od zmartwień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:01 pm
# Zabili Mi Żółwia - [Uczucia w Promocji #02] King-Kong ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 2:01 pm
BeeWolf EvilYuki Aidanna Twarz od smiechow mnie boli gonk bede miec zmarszki mimiczne emo no jakieśtrzeba mieć na starość 3nodding witaj Aiduś mrgreen a lepiej ze smiechu niz od zmartwień. od tego pierwszego to coraz mniej, a wiecej zmartwien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|