|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:29 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* /Uprawiałas seks w jakis nowy niekonwencjonalny sposob ? .... teeez xD rofl a możesz mi powiedzieć w jaki bo to mnie interesuje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:30 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* /Uprawiałas seks w jakis nowy niekonwencjonalny sposob ? .... teeez xD rofl a możesz mi powiedzieć w jaki bo to mnie interesuje ! a kuuci kuci ! *pucia go po policzku* mrgreen heart
a tak po za tym to mi sie udalo ladnie zaliczyc ta glupia rozmowe dzis mwha xD <3 *chwalu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:32 pm
....
The Roots - [Game Theory #13] Can't Stop This [8:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:33 pm
opcy .... The Roots - [Game Theory #13] Can't Stop This [8:35]TY !!!! *pac go palcem w klate* przez Ciebie Az mnie dzis straszyl kurczakowa mina crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:34 pm
opcy .... The Roots - [Game Theory #13] Can't Stop This [8:35]O wkońcu ktos "normalny"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:35 pm
Lethiel opcy .... The Roots - [Game Theory #13] Can't Stop This [8:35]TY !!!! *pac go palcem w klate* przez Ciebie Az mnie dzis straszyl kurczakowa mina crying i dobrze.. widac nauki nie poszly na marne i jesczcze z niego bedzie porzadny Sith..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:36 pm
BeeWolf EvilYuki BeeWolf EvilYuki ha, nie jestem sprzedajną dziwką jak Renia, nikt mnie nie przekupi cool A jak dam ci lizaka i stanowisko sekretarki ? za mało, podnieś stawkę, a może coś się wymyśli... Masz wprawe w korupcjii wink jak każda dziewcyzna z ambicjami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:36 pm
opcy Lethiel opcy .... The Roots - [Game Theory #13] Can't Stop This [8:35]TY !!!! *pac go palcem w klate* przez Ciebie Az mnie dzis straszyl kurczakowa mina crying i dobrze.. widac nauki nie poszly na marne i jesczcze z niego bedzie porzadny Sith.. aleja nie chce ! to straszne O_o jeszcze chwila i zacznie dziobac >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:38 pm
Lethiel aleja nie chce ! to straszne O_o jeszcze chwila i zacznie dziobac >.>
nasyp ziarna na chodnik i masz go z glowy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:40 pm
opcy Lethiel aleja nie chce ! to straszne O_o jeszcze chwila i zacznie dziobac >.>
nasyp ziarna na chodnik i masz go z glowy.. mam dziwne wrazenie ze wybral by jednak moje gałki oczne >.>
# Dave Greenslade - [From The Discworld #08] A Wizards Staff Has A Knob On Ehe End x3
*pakuje sie opcemu na lepetynke* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:41 pm
EvilYuki jak każda dziewcyzna z ambicjami wink Zeby te ambicje, cie nie zaprowadziły, ... nie tam gdzie "czeba" wink ... no wiesz ... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:42 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* muuuu Kałabanga ! scream heart *doskok do niego i pac lisciem*
jak ty tak mozesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:42 pm
BeeWolf EvilYuki jak każda dziewcyzna z ambicjami wink Zeby te ambicje, cie nie zaprowadziły, nie tam gdzie czeba wink ... no wiesz ... rolleyes do kościółka...? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:43 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* muuuu Kałabanga ! scream heart *doskok do niego i pac lisciem*
jak ty tak mozesz crying http://maxfun.pl/w/1423/panie_lebiedz>normalnie cudownie< emo >Kurwa jego mać, kabelki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:46 pm
EvilYuki BeeWolf EvilYuki jak każda dziewcyzna z ambicjami wink Zeby te ambicje, cie nie zaprowadziły, nie tam gdzie czeba wink ... no wiesz ... rolleyes do kościółka...? whee http://maxfun.pl/w/5986/huta_99___walentynki>Czesc laseczka cos taka wasata< ... Można powiedzieć, ze do koscioła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|