|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:16 pm
BeeWolf Ale czemu tak mowisz? Z PiSu jesteś czy co ? Z Samoobrony wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:17 pm
EvilYuki BeeWolf Ale czemu tak mowisz? Z PiSu jesteś czy co ? Z Samoobrony wink A no tak zapomniałem, ten krawat ... mrgreen No ale, ale ja juz mam czarne wlosy, wiec ty mogłaś ugrupowanie zmienić. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:17 pm
Dowody? Dowody, już, chwila, miałam je tu...
*rozgląda się*
ojej, gdzieś zniknęły... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:19 pm
BeeWolf A no tak zapomniałem, ten krawat ... mrgreen No ale, ale ja juz mam czarne wlosy, wiec ty mogłaś ugrupowanie zmienić. emo ha, nie jestem sprzedajną dziwką jak Renia, nikt mnie nie przekupi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:20 pm
*wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:21 pm
EvilYuki Dowody? Dowody, już, chwila, miałam je tu... *rozgląda się* ojej, gdzieś zniknęły... redface wiec to zwykla potwarz byla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:22 pm
Ozzwald EvilYuki Dowody? Dowody, już, chwila, miałam je tu... *rozgląda się* ojej, gdzieś zniknęły... redface wiec to zwykla potwarz byla... nieprawda! One naprawdę tu były! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:24 pm
EvilYuki BeeWolf A no tak zapomniałem, ten krawat ... mrgreen No ale, ale ja juz mam czarne wlosy, wiec ty mogłaś ugrupowanie zmienić. emo ha, nie jestem sprzedajną dziwką jak Renia, nikt mnie nie przekupi cool A jak dam ci lizaka i stanowisko sekretarki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:25 pm
BeeWolf EvilYuki ha, nie jestem sprzedajną dziwką jak Renia, nikt mnie nie przekupi cool A jak dam ci lizaka i stanowisko sekretarki ? za mało, podnieś stawkę, a może coś się wymyśli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:26 pm
Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* /Uprawiałas seks w jakis nowy niekonwencjonalny sposob ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:26 pm
# Discworld - That's Death [2:51] x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:27 pm
BeeWolf Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* /Uprawiałas seks w jakis nowy niekonwencjonalny sposob ? .... teeez xD rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:27 pm
EvilYuki BeeWolf EvilYuki ha, nie jestem sprzedajną dziwką jak Renia, nikt mnie nie przekupi cool A jak dam ci lizaka i stanowisko sekretarki ? za mało, podnieś stawkę, a może coś się wymyśli... Masz wprawe w korupcjii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:28 pm
Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* muuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:29 pm
Ozzwald Lethiel *wlazi radosna* whaa.. nie chce zapeszac ale.. o to mija kolejny szczesliwy dzien mojego zycia whee heart !!! *pad na kanape* muuuu Kałabanga ! scream heart *doskok do niego i pac lisciem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|