|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:37 pm
opcy Ryuukei oshii a umnie w przyszlym tygodniu malenka zaczyna sie zamieszanie smile wiec nie wiem szczerze mowiac 3nodding Moni-mo... zlosnico ty... wink jaka znowu zlosnica blaugh ostanio Bucu-bu twierdizles ze jestem grzeczna i poukladana czy jakos tak blaugh mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:38 pm
Ryuukei oshii a umnie w przyszlym tygodniu malenka zaczyna sie zamieszanie smile wiec nie wiem szczerze mowiac 3nodding u mnie w sumie tez bo wrzesniowi przylaza >.> ale najwyzej jakos cie tajniacko porwe jak sie nie bedziesz spodziewala i nakarmie hm.. powiedzmy nalesnikami >;3 albo ogorkami kiszonymi bo jest caly gar ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:39 pm
Lethiel Ryuukei oshii a umnie w przyszlym tygodniu malenka zaczyna sie zamieszanie smile wiec nie wiem szczerze mowiac 3nodding u mnie w sumie tez bo wrzesniowi przylaza >.> ale najwyzej jakos cie tajniacko porwe jak sie nie bedziesz spodziewala i nakarmie hm.. powiedzmy nalesnikami >;3 albo ogorkami kiszonymi bo jest caly gar ;P ninja ty te nalesniki mi juz chyba pol roku temu obiecalas blaugh
...a ja bede miec wykaldy z ksiedzem crying edkuacja w MEDIACH crying gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:40 pm
opcy Lethiel opcy *lazi po gildii rozgladajac sie w kurczakowy sposob* uuu... *podnosi paproszka z podlogi* bu.. *wyrzuca go* hmmm.. *szuka skarbu* O_o *zeskakuje z Szafy* *skrada sie do niego z kapciem w dloni* *zerk zerk* pok? *pisk!* *zaslania sie reka* *odwraca twarz w druga strone zamyka oczy* *stara sie pacnac kurczaka kapciem po turbanie* >.> *pac* *pac pac pac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:40 pm
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii a umnie w przyszlym tygodniu malenka zaczyna sie zamieszanie smile wiec nie wiem szczerze mowiac 3nodding Moni-mo... zlosnico ty... wink jaka znowu zlosnica blaugh ostanio Bucu-bu twierdizles ze jestem grzeczna i poukladana czy jakos tak blaugh mrgreen heart bylas.. do momentu jak mnie zaczelas wypytywac o bielizne.. az sie zaczerwienilem na przystanku... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:41 pm
opcy bylas.. do momentu jak mnie zaczelas wypytywac o bielizne.. az sie zaczerwienilem na przystanku... mrgreen czemu sie zaczerwieniles zjadles cos ostrego czy miales goraczke mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:42 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii a umnie w przyszlym tygodniu malenka zaczyna sie zamieszanie smile wiec nie wiem szczerze mowiac 3nodding u mnie w sumie tez bo wrzesniowi przylaza >.> ale najwyzej jakos cie tajniacko porwe jak sie nie bedziesz spodziewala i nakarmie hm.. powiedzmy nalesnikami >;3 albo ogorkami kiszonymi bo jest caly gar ;P ninja ty te nalesniki mi juz chyba pol roku temu obiecalas blaugh
...a ja bede miec wykaldy z ksiedzem crying edkuacja w MEDIACH crying gonk gonk gonk gonk gonk i dostalas przecie >.>
lol widze ze juz nie mozesz sie doczekac lol Moni w swoim zywiole rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:42 pm
Lethiel *pisk!* *zaslania sie reka* *odwraca twarz w druga strone zamyka oczy* *stara sie pacnac kurczaka kapciem po turbanie* >.> *pac* *pac pac pac* uuu.. *uniki zreczne kurczakowe robi* *laps za lydke* *haps* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:43 pm
Lethiel i dostalas przecie >.>
lol widze ze juz nie mozesz sie doczekac lol Moni w swoim zywiole rofl a no tak byly z truskawkami rofl rofl
o tak nie moge sie doczekac i znow mam wyklady do 19 =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:43 pm
opcy Lethiel *pisk!* *zaslania sie reka* *odwraca twarz w druga strone zamyka oczy* *stara sie pacnac kurczaka kapciem po turbanie* >.> *pac* *pac pac pac* uuu.. *uniki zreczne kurczakowe robi* *laps za lydke* *haps* mrgreen eek aaaaaaaaa !!!!! *puszczaj puszczaj nie dotykaj mnie ! gonk *macha noga* fuuj ! *probuje ztrzepac go kapciem odwracajac sie w druga strone zeby nie patrzec w paciorkowate oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:45 pm
Ryuukei oshii Lethiel i dostalas przecie >.>
lol widze ze juz nie mozesz sie doczekac lol Moni w swoim zywiole rofl a no tak byly z truskawkami rofl rofl
o tak nie moge sie doczekac i znow mam wyklady do 19 =="
ja bede miala od 8:30 do 17 :/ bleh.. ale za to wtorek wolny >.> bo inne kierunki maja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:46 pm
Lethiel ja bede miala od 8:30 do 17 :/ bleh.. ale za to wtorek wolny >.> bo inne kierunki maja biggrin wtroek d o 13 sroda do 17.10 czwartek do 19 ==" piatek do 15 =="
2766. K3G - [Kabhi Khushi Kabhie Gham #02] Bole Chudiyan gonk zbocyzlam sie podobaja mi sie indyjskie piosenki crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:48 pm
Ryuukei oshii Lethiel ja bede miala od 8:30 do 17 :/ bleh.. ale za to wtorek wolny >.> bo inne kierunki maja biggrin wtroek d o 13 sroda do 17.10 czwartek do 19 ==" piatek do 15 =="
2766. K3G - [Kabhi Khushi Kabhie Gham #02] Bole Chudiyan gonk zbocyzlam sie podobaja mi sie indyjskie piosenki crying gonk uu.. do 13.. no to wtorki spedzamy razem malenka ;> heart ja jeszcze nie wiem jak z reszta tygodnia bo may sobie sami te przedmioty ustawiac wink
a fuj ! zboczencu ty ty ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:53 pm
Lethiel uu.. do 13.. no to wtorki spedzamy razem malenka ;> heart ja jeszcze nie wiem jak z reszta tygodnia bo may sobie sami te przedmioty ustawiac wink
a fuj ! zboczencu ty ty ! xD a nie przepraszam wtorki mam do 17 srody do 15.30 ehhhhh
odezwala sie nie zboczenica blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:55 pm
Ryuukei oshii Lethiel uu.. do 13.. no to wtorki spedzamy razem malenka ;> heart ja jeszcze nie wiem jak z reszta tygodnia bo may sobie sami te przedmioty ustawiac wink
a fuj ! zboczencu ty ty ! xD a nie przepraszam wtorki mam do 17 srody do 15.30 ehhhhh
odezwala sie nie zboczenica blaugh jestem przyzwoita i niewinna crying a ty rozpalilas a nastepnie zgasilas nikly plomyczek nadzieji na wtroki w moim malym wrazliwym serduszku crying crying crying emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|