|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:09 pm
Ozzwald Anzelmo Ozzwald a ja jutro musze sie wylegiwac ile wlezie mrgreen pojedz nad jeziorko i sobie poplywaj mrgreen xd xd poczujesz sie NAPRAWDE rzesko... mrgreen nie umiem plywac... wole wanne pelno wody i piany oj tak.. wanna i piaaanka.. duzo pianki.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:10 pm
opcy Lethiel opcy ale to przeciez naturalne,.. neutral naturalne czy nie.. zatruwa srodowisko mrgreen *pucia go* oj ti ti ! oj ja ja ! mrgreen jaja O_o znowu kurczaki ! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:10 pm
Ozzwald Anzelmo Ozzwald a ja jutro musze sie wylegiwac ile wlezie mrgreen pojedz nad jeziorko i sobie poplywaj mrgreen xd xd poczujesz sie NAPRAWDE rzesko... mrgreen nie umiem plywac... wole wanne pelno wody i piany a grr... wrr... plywac nie umiec... naucze Cie xD a jutro sie wyleguj, bo staruch juz bedziesz i nie te lata ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:11 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai no widze wlasnie- same dziury XD prosze, obcisłe slipki z leopardziej skóry ;Dbo koronkowe crying oo.. lepardzia skorka >.> *kreci tylkiem* xD koronka koronką ale dziura na srodku jest ;DDDD to jak? bierzesz? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald co ty sie tak zaparles na kierowanie moimi poczynaniami a nie zaparlem sie... tylko 'bardzo' dobre rady daje xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:12 pm
Anzelmo Lethiel Anz oh taaak.. bo ja jestem swietnym mowca.. mowczynia.. mowiaca >.> nom eek zgadzam sie mrgreen xd xd ty lepiej przestan byc taka ulegla bejb ;> *szczyp w posladek* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:12 pm
Autark redface wiedzialem ze tak bedzie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:13 pm
Anzelmo Ozzwald co ty sie tak zaparles na kierowanie moimi poczynaniami a nie zaparlem sie... tylko 'bardzo' dobre rady daje xDDD bylo mnie najpierw uprzedzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no widze wlasnie- same dziury XD prosze, obcisłe slipki z leopardziej skóry ;Dbo koronkowe crying oo.. lepardzia skorka >.> *kreci tylkiem* xD koronka koronką ale dziura na srodku jest ;DDDD to jak? bierzesz? ;Da skad ty ten rentgen w oczach masz ;> *zabrala gatki* uuu... *rozciag* >.> <.< *robi proce* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Autark redface wiedzialem ze tak bedzie xd xd xd oni kłamią redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ty lepiej przestan byc taka ulegla bejb ;> *szczyp w posladek* rofl *bierze ją na plery i zwiewa* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 12:14 pm
Anzelmo Autark redface wiedzialem ze tak bedzie xd xd xd u! u! u! tez chce ! xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Anzelmo Ozzwald a ja jutro musze sie wylegiwac ile wlezie mrgreen pojedz nad jeziorko i sobie poplywaj mrgreen xd xd poczujesz sie NAPRAWDE rzesko... mrgreen nie umiem plywac... wole wanne pelno wody i piany a grr... wrr... plywac nie umiec... naucze Cie xD a jutro sie wyleguj, bo staruch juz bedziesz i nie te lata ;D predzej zaczne jesc zolty ser blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Anzelmo Ozzwald co ty sie tak zaparles na kierowanie moimi poczynaniami a nie zaparlem sie... tylko 'bardzo' dobre rady daje xDDD bylo mnie najpierw uprzedzic dobrraa... stare sorry xp Autark:czy ja wiem... xDD mi tam calkiem niezle wyszlo xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|