|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:45 am
EvilYuki Aidanna yo men! *ziomalskie gesty* *ziomalskie gesty* kutfa, i mam studniówkę w Centrum Konferencyjnym... no zdarza sie xp lepsze to niz nic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:46 am
Lethiel *zieeewa zakrywajac dlonia usta* *pad na fotel* biggrin heart witaj, lejdi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:48 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *zieeewa zakrywajac dlonia usta* *pad na fotel* biggrin heart cześć bejb ;] ;Dwheee xD *machu grzywa dziko* *odrzut wlosy do tylu* rofl *tuuul pisia* pokaz ogolona aparycje ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Lethiel *zieeewa zakrywajac dlonia usta* *pad na fotel* biggrin heart witaj, lejdi mrgreen no hej malenka mrgreen heart *klep w posladek i puszcza oczko* wraur ! ;> xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:49 am
wstydaj sie ! scream *spogladana niego karcąco* *poke turbanorecznik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:50 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *zieeewa zakrywajac dlonia usta* *pad na fotel* biggrin heart cześć bejb ;] ;Dwheee xD *machu grzywa dziko* *odrzut wlosy do tylu* rofl *tuuul pisia* pokaz ogolona aparycje ;> czcij mnie! czcij! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:51 am
Lethiel no hej malenka mrgreen heart *klep w posladek i puszcza oczko* wraur ! ;> xD o.o' *miau* xD heh... co tam u ciebie, lejdi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:54 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *zieeewa zakrywajac dlonia usta* *pad na fotel* biggrin heart cześć bejb ;] ;Dwheee xD *machu grzywa dziko* *odrzut wlosy do tylu* rofl *tuuul pisia* pokaz ogolona aparycje ;> czcij mnie! czcij! ;D *miziu miziu* uuu... aaaaaa.... *miziu miziu* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:56 am
Lethiel *miziu miziu* uuu... aaaaaa.... *miziu miziu* wink noo ;D wiesz co ci powiem? Powiem ci ze twoj charakter pisania rozciaga posty ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:56 am
Anzelmo Lethiel no hej malenka mrgreen heart *klep w posladek i puszcza oczko* wraur ! ;> xD o.o' *miau* xD heh... co tam u ciebie, lejdi? wink jutro mam zaliczenie praktyczne z technik sprzedazy czyt. rozmowa kfalifikacyjna xP bleh.. mam wymyslic gdzie skladam podanie czy jakies tam bzdury, wymyslilam sobie ze chce sie zglosic jako projektant graficzny do nowego wydania podrecznika autorskiego RPGa tylkoz e najpierw jest ta 3-4 minutowa wypowiedz czemu ja.. a ja nie umiem sie wypowiadac i denerwuje i gniote kartki >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:58 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *miziu miziu* uuu... aaaaaa.... *miziu miziu* wink noo ;D wiesz co ci powiem? Powiem ci ze twoj charakter pisania rozciaga posty ;P emo no juz myslalam ze cos milego mi powiesz nio.. emo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|