|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:03 pm
Gosiak opcy ooo. tak to do mnie nikt jescze nie mowil... *zwruszyl sie* crying *buzi buzi* uff... teraz to juz w ogole zawstdzony jestem... redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:05 pm
BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?a czy nauczycielki kiedykolwiek byly ladne eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:05 pm
BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?no wlasnie- ładna- gdzie mi do niej, dlatego o nauczycielki pytam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:06 pm
Aidanna BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?a czy nauczycielki kiedykolwiek byly ladne eek No wiesz, ja w LO miałem taka jedna, ze OSZ.... jak to sie mowi... Emm... "pała zeby wibijała."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:07 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?no wlasnie- ładna- gdzie mi do niej, dlatego o nauczycielki pytam ;] Sprytne zagranie kredesiku, sprytne, sprytne. ty to wiesz jak sie wyslizgac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:07 pm
Aidanna BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?a czy nauczycielki kiedykolwiek byly ladne eek wystarczy ze spytasz moich kumpli z dawnych studniowek ktorzy zapinali co roku kilka w schowkach albo na zapleczach ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:08 pm
BeeWolf Aidanna BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?a czy nauczycielki kiedykolwiek byly ladne eek No wiesz, ja w LO miałem taka jedna, ze OSZ.... jak to sie mowi... Emm... "pała zeby wibijała." to chyba jedyny wyjatek ;p przez cale zycie nie widzialam ladnej nauczycielki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania neutral
opc: a po to, żeby Cie powkurzać mrgreen Aidanna: no a ja jestem w I LO, a gim zawsze moje prace byly oceniane nisko i to przez kijową nauczycielke, a tutaj pierwsza moja praca szóstka, geinalna i w ogole, strasznie mu sie podobała... wiesz dlaosoby, ktora wiaze wswa przyszlosc z dzienikasrwtem i ktora zawsze byla ocenieana nisko w swoich pracach to jest coś neutral a ze sie uwazasz za żadna to nie moja wina. nie no gartuluje xD ale nie ma sie co cieszyc... ze stawia 6 nie znaczy, ze np: dobrze uczy... moja klasa musi zrobic dwa lata w rok, bo z tamta nauczycielka nic nie zrobilismy... i jeszcze moja prace na konkurs obnzyla o dwie oceny mowiac, ze sciagnelam ja co bbylo klamswem... no, ale coz... wywalili ja hm wg naszej wycjowawczyni: lepiej trafic nie moglismy, ai wszyscy nam zazdroszcza profesora Zarzyckiego bo podobna świetnie przygotowuje do matury no i w ogole jest oczytany inteligentnty... no mój autorytet... a że mnie docenił to juz w ogóle
rofl. to mieliscie niezła polonistke
ja bede miala genialna biologie ;| taka jak chemie w gimnazjum czyli żadną. nie musimy sie wale uczyc tylko na spr i zapowiedziane kartkowki, bo kobieta niepyta.. w ogole ciagle zmienia temat a pozniej wraca do poprzedniego bo zapomniala czegos dodac..... taka roztrzepana i w ogole D;no my na polskim sluchalismy jak to dwa psy i 3 koty marzly u niej w domu, bo rury jej popekaly w zime... a jej synek u babci siedzi... a ona nic na lekcje nie moze nam przygotowac, bo siedzi grubo ubrana w domu... a uj mnie to obchodzi gonk przez caly rok nic w zeszycie nie zanotowalam... >.>' bo nie bylo co nawet domokun ale do reszty nauczycieli nie mam pretensji xd no ja do kilku mam: faceta z chemii juz nienawidze bo wzial mnie do odp i dostalam kape, ajak staralm sie ja poprawic i wiedzialam wszytko to uj dal mi 4- >.< , baba z fizy/infy gada tak cicho i jest taaaaaaaaaaaaaaka nuuuudna..., ksiadz jest tez nudny i smieszny... no i ulka czy pani biolog ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai Gosiak studniowka ;] moze dlatego ze nie bede miala z kim isc XD ze mna mozesz isc- ładne macie nauczycielki? ;] jestes paskudny, to taka ładna dziewczyna a ty o nauczycielkach myslisz. nawiasem ładne sa ?no wlasnie- ładna- gdzie mi do niej, dlatego o nauczycielki pytam ;] Sprytne zagranie kredesiku, sprytne, sprytne. ty to wiesz jak sie wyslizgac. senks ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:10 pm
Aidanna to chyba jedyny wyjatek ;p przez cale zycie nie widzialam ladnej nauczycielki xd sie chyba na jakiej prowincji uchowałeś... ;| jasne ze nieliczne nauczycielki sa ladne, ale nieliczne, mimo wszytko sa ;| yżż ty ograniczona ty rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:14 pm
Terrorystka Frania no ja do kilku mam: faceta z chemii juz nienawidze bo wzial mnie do odp i dostalam kape, ajak staralm sie ja poprawic i wiedzialam wszytko to uj dal mi 4- >.< , baba z fizy/infy gada tak cicho i jest taaaaaaaaaaaaaaka nuuuudna..., ksiadz jest tez nudny i smieszny... no i ulka czy pani biolog ;p ja nie lubie babki od matmy... straszna zyla... wstawila mi 2 za odpowiedz tylko dlatego, ze ni umiem gadac jak wykwalifikowany matemtyk >_>' i wogole nie mial jest gonk ale ksiadza mamy fajnego :3 dyskusje o wszystkim mamy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:16 pm
BeeWolf pujsc z toba ? podobno niebrzydki jestem wiec i wstydziec sie nie trzeba. heh bue chce nikogo na sile brac ;] @:Lavagetas nauczycielki niekoniecznie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna to chyba jedyny wyjatek ;p przez cale zycie nie widzialam ladnej nauczycielki xd sie chyba na jakiej prowincji uchowałeś... ;| jasne ze nieliczne nauczycielki sa ladne, ale nieliczne, mimo wszytko sa ;| yżż ty ograniczona ty rofl nie widzialam... a w wielu szkolach sie bylo xD zawsze powyzej 40 xp pani pedagog zawsze ladna mielsmy.. i teraz tez mamy xp i tyle by bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania no ja do kilku mam: faceta z chemii juz nienawidze bo wzial mnie do odp i dostalam kape, ajak staralm sie ja poprawic i wiedzialam wszytko to uj dal mi 4- >.< , baba z fizy/infy gada tak cicho i jest taaaaaaaaaaaaaaka nuuuudna..., ksiadz jest tez nudny i smieszny... no i ulka czy pani biolog ;p ja nie lubie babki od matmy... straszna zyla... wstawila mi 2 za odpowiedz tylko dlatego, ze ni umiem gadac jak wykwalifikowany matemtyk >_>' i wogole nie mial jest gonk ale ksiadza mamy fajnego :3 dyskusje o wszystkim mamy... xd my ostatnio mamy ciagle o seksie.... no niby trza takich rozmow z mlodzieża no ale to jest takie abstrakcyjne ze po skeskie iść do kosciola i sie wyspowiadac ;|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 12:17 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna to chyba jedyny wyjatek ;p przez cale zycie nie widzialam ladnej nauczycielki xd sie chyba na jakiej prowincji uchowałeś... ;| jasne ze nieliczne nauczycielki sa ladne, ale nieliczne, mimo wszytko sa ;| yżż ty ograniczona ty rofl nie widzialam... a w wielu szkolach sie bylo xD zawsze powyzej 40 xp pani pedagog zawsze ladna mielsmy.. i teraz tez mamy xp i tyle by bylo ty serio z jakiejs prowincji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|