|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 6:15 am
opcy Rishi-san opcy Rishi-san opcy bez tego bialego poprosze.. emm to w sprawie mojego zdjecia? XDD a jak...? cool phehe XD bez białego... powiadasz? czyli ze bez przescieradla?? no baa.. no bo nie zauwazylismy, cobys miala na sobie jeszcze cos bialego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 6:25 am
EvilYuki no bo nie zauwazylismy, cobys miala na sobie jeszcze cos bialego... ja tam widze pare bialych rzeczy ^^" tylko cien na nie pada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 8:56 am
Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 1:15 pm
`Amelia` Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
 fajna masz fryzure ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 1:24 pm
`Amelia` Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
 ej! zaraz ! ja Cię Kochanie znam 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:42 pm
 whaaa! jakie sliczne rysy twarzy 4laugh heart heart ( zaraz wyjde na lesbijke x_O' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:51 pm
 a telefonu ode mnie to nie odbierzesz, tak? człowiek stoi z tym piwem w ręku, patrzy w to Twoje okno jak ten Szpadel w Łopatę, a Ty nic, kruca_bomba. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 10:53 pm
Kukus a telefonu ode mnie to nie odbierzesz, tak? człowiek stoi z tym piwem w ręku, patrzy w to Twoje okno jak ten Szpadel w Łopatę, a Ty nic, kruca_bomba. domokun Bo ja sobie właśnie kark kaloryferem rozwalałam z pomocą ciężkiego kolegi na imprezce 30osobowej w jednopokojowym mieszkaniu, kurde i... rzeczywiście, połączenie nieodebrane o_O A widzę po godzinie,że to już jechaliśmy do szpitala z kolegą, bo łuk brwiowy inny kolega mu rozwalił wpychając go na szybę w drzwiach łazienki... stare
Kukus, nic się nie martw, nie denerwuj etcetera - nadrobimy twisted
Nie ma już waluntynek,ale masz KISSa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 11:04 pm
Dziękuję. To dobrze, że podoba się nie tylko mi wink Tayria ej! zaraz ! ja Cię Kochanie znam 4laugh 4laugh 4laugh Czyżby? cool *szczyp ją w poślady*Rin_Youkai whaaa! jakie sliczne rysy twarzy 4laugh heart heart ( zaraz wyjde na lesbijke x_O' ) Możesz mi tak mówić bez krępacji xD 1. Miłe Twe słowa. 2. Jestem tolerancyjna lol`Amelia` OBRZYDLIWIE SłODKIE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 4laugh [...coś mi się na łeb rzuca...] ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 8:16 am
 uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 9:03 am
Gosza `Amelia` Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
 uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :* no i sliczne oczka *__*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:14 pm
Rishi-san To ja siebie też tu daje:  oczywiscie na codzien sie tak nie sweatdrop maluje Swietna fotka. Ciekawie zrobiona!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:48 pm
grzenuda Rishi-san To ja siebie też tu daje:  oczywiscie na codzien sie tak nie sweatdrop maluje Swietna fotka. Ciekawie zrobiona! dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 3:24 pm
Kyoko Suomi Gosza uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :* no i sliczne oczka *__* OMG, ludzie, co Wy tak słodzicie? aż dziwnie się czuję, no... eek Oczywiście miło mi niezmiernie sweatdrop Och och och.... Jeszcze w samozachwyt popadnę xD Eee, nie. To mi nie grozi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|