Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 260 261 262 263 264 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Dec 04, 2008 2:37 pm

r4id3n
Silme_Ethel
Ledwo przyszlam juz pomarli...

konajac .... daj alkohol albo dobij : O
ALKOHOLUUUUUUUUUUUU XD
PostPosted: Thu Dec 04, 2008 3:35 pm

Rini z pustego to i salceson nie naleje ... vodki, dajcie vodki

*Rozglada sie na boki w poszukwaniu zdobyczy* ;u
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Dec 05, 2008 3:39 am

r4id3n
Rini z pustego to i salceson nie naleje ... vodki, dajcie vodki

*Rozglada sie na boki w poszukwaniu zdobyczy* ;u
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
<.< jak to z pustego... u mnie w domu jest tego pełnoXD
Kurwa prawie jak w jakiejś patologiczna rodzinie stare z tą różnicą, że trunki są droższe i nikt nie chodzi narąbany XD

Znaczy zamieniłeś się w łowce ? mrgreen
PostPosted: Fri Dec 05, 2008 3:47 pm

No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P
Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 3:23 am

r4id3n
No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P
Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p
Ja znam duzo o.O' wszystkie moje przyjaciołki są dziewicami XD ( i maja po 19 lat zeby nie bylo ze jakies dzieci wink )
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 4:37 am

Rin_Youkai
r4id3n
Ja znam duzo o.O' wszystkie moje przyjaciołki są dziewicami XD ( i maja po 19 lat zeby nie bylo ze jakies dzieci wink )

Hohoho : D Czasami nie jestes w jakims klasztorze lub kolezanki nie sa, albo chca zostac zakonnicami?: P No chyba, ze zyja w swietle chrześcijańskich przykazan smile

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 7:35 am

r4id3n
Rin_Youkai
r4id3n

Hohoho : D Czasami nie jestes w jakims klasztorze lub kolezanki nie sa, albo chca zostac zakonnicami?: P No chyba, ze zyja w swietle chrześcijańskich przykazan smile
Własnie nie! XDD Tylko nigdy nie miały chłopaka XD * nie sa wcale brzydkie o.o * tylko jakoś tak wyszło, że na tego Jedynego nie trafiły XD
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 8:39 am

Rin_Youkai
r4id3n
Rin_Youkai
r4id3n

Własnie nie! XDD Tylko nigdy nie miały chłopaka XD * nie sa wcale brzydkie o.o * tylko jakoś tak wyszło, że na tego Jedynego nie trafiły XD

Pierwszy rzadko bywa tym jedynym : P i do tego nie kazdy zwiazek musi skonczyc sie w lozku : P Mimo wszystko zycze im aby pierwszy byl tym jedynym : x ... nie bede musialy sie meczyc xD

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 8:44 am

r4id3n

Pierwszy rzadko bywa tym jedynym : P i do tego nie kazdy zwiazek musi skonczyc sie w lozku : P
ekhm ekhm... *krztusi się * Wiesz... ale w TYM przypadku gdy się jest w tym wieku i sie w końcu na kogoś zdecyduje, to raczej wydaje się ze to ten 1... 3nodding

Ja znam dużo dorosłych par co są swoimi pierwszymi miłościami, więc jednak się da smile
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 10:07 am

Rin_Youkai
r4id3n

Pierwszy rzadko bywa tym jedynym : P i do tego nie kazdy zwiazek musi skonczyc sie w lozku : P
ekhm ekhm... *krztusi się * Wiesz... ale w TYM przypadku gdy się jest w tym wieku i sie w końcu na kogoś zdecyduje, to raczej wydaje się ze to ten 1... 3nodding

Ja znam dużo dorosłych par co są swoimi pierwszymi miłościami, więc jednak się da smile

Duh : P no ja akurat znam bardzo malo par, ktore zyja ta pierwsza i jedyna miloscia : P stad wyplywa moj wniosek i tok myslenia =x, aczkolwiek moglby to byc margines ;X

....

Zeby zachowac poziom meliny musze kurwa dodac, ze chuje muje dzikie weze nie wiadomo kto z kim bedzie xD

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 2:17 am

r4id3n

Duh : P no ja akurat znam bardzo malo par, ktore zyja ta pierwsza i jedyna miloscia : P stad wyplywa moj wniosek i tok myslenia =x, aczkolwiek moglby to byc margines ;X

....

Zeby zachowac poziom meliny musze kurwa dodac, ze chuje muje dzikie weze nie wiadomo kto z kim bedzie xD

To Ci kurwa powiem, ze masz racje mrgreen
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 2:46 am

Rin_Youkai

No raczej kurwa :C

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 3:54 am

r4id3n
Rin_Youkai

japierdole tapczan mi znowu śmierdzi kocimi szczynami ;/ Jak ja tego nienawidze...
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 7:33 am

Rin_Youkai
r4id3n
Rin_Youkai

japierdole tapczan mi znowu śmierdzi kocimi szczynami ;/ Jak ja tego nienawidze...

ja juz z 10 dywanikow wyjebalem, bo zawsze kot lał na niego ;C ... jak juz zostal jeden kot bo drugi juz padl ze starosci to sie uspokoilo ;v ... no czasami naleje do doniczki od kwiata xD

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 2:01 pm

r4id3n
Rin_Youkai
r4id3n
Rin_Youkai

ja juz z 10 dywanikow wyjebalem, bo zawsze kot lał na niego ;C ... jak juz zostal jeden kot bo drugi juz padl ze starosci to sie uspokoilo ;v ... no czasami naleje do doniczki od kwiata xD
moja miała wypadek, cholernie cięzką operacje i jakos zyje, ale nie udało się jej przywrócić sprawności wszystkich nerwów i tak czasem posikuje -_- Chociaż ostatnio zauważyłam , ze sobie chamsko zamiast do kuwety, to robi na podłoge =-= i to juz wcale nie było popuszczanie, a normalne szczanie XDDD Kuwete ma czysta zeby nie było! ale pewnie z garem też jej się coś tało, więc ma wybaczone.. co nie zmienia faktu, że cholernie śmierdzi -_-
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 260 261 262 263 264 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces