|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:37 pm
r4id3n Silme_Ethel Ledwo przyszlam juz pomarli... konajac .... daj alkohol albo dobij : OALKOHOLUUUUUUUUUUUU XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 3:35 pm
Rini z pustego to i salceson nie naleje ... vodki, dajcie vodki
*Rozglada sie na boki w poszukwaniu zdobyczy* ;u

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 3:39 am
r4id3n Rini z pustego to i salceson nie naleje ... vodki, dajcie vodki
*Rozglada sie na boki w poszukwaniu zdobyczy* ;u

<.< jak to z pustego... u mnie w domu jest tego pełnoXD Kurwa prawie jak w jakiejś patologiczna rodzinie stare z tą różnicą, że trunki są droższe i nikt nie chodzi narąbany XD Znaczy zamieniłeś się w łowce ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 3:47 pm
No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 3:23 am
r4id3n No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p Ja znam duzo o.O' wszystkie moje przyjaciołki są dziewicami XD ( i maja po 19 lat zeby nie bylo ze jakies dzieci wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 4:37 am
Rin_Youkai r4id3n No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p Ja znam duzo o.O' wszystkie moje przyjaciołki są dziewicami XD ( i maja po 19 lat zeby nie bylo ze jakies dzieci wink ) Hohoho : D Czasami nie jestes w jakims klasztorze lub kolezanki nie sa, albo chca zostac zakonnicami?: P No chyba, ze zyja w swietle chrześcijańskich przykazan smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 7:35 am
r4id3n Rin_Youkai r4id3n No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p Ja znam duzo o.O' wszystkie moje przyjaciołki są dziewicami XD ( i maja po 19 lat zeby nie bylo ze jakies dzieci wink ) Hohoho : D Czasami nie jestes w jakims klasztorze lub kolezanki nie sa, albo chca zostac zakonnicami?: P No chyba, ze zyja w swietle chrześcijańskich przykazan smile Własnie nie! XDD Tylko nigdy nie miały chłopaka XD * nie sa wcale brzydkie o.o * tylko jakoś tak wyszło, że na tego Jedynego nie trafiły XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 8:39 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n No u mnie to samo : D caly barek wypelniony po brzegi, ze zamknac jest ciezko : P Tak stalem sie lowca dziewic ; D dopadam je i gwalce : P ... tylko znajdz w dzisiejszych czasach =p Ja znam duzo o.O' wszystkie moje przyjaciołki są dziewicami XD ( i maja po 19 lat zeby nie bylo ze jakies dzieci wink ) Hohoho : D Czasami nie jestes w jakims klasztorze lub kolezanki nie sa, albo chca zostac zakonnicami?: P No chyba, ze zyja w swietle chrześcijańskich przykazan smile Własnie nie! XDD Tylko nigdy nie miały chłopaka XD * nie sa wcale brzydkie o.o * tylko jakoś tak wyszło, że na tego Jedynego nie trafiły XD Pierwszy rzadko bywa tym jedynym : P i do tego nie kazdy zwiazek musi skonczyc sie w lozku : P Mimo wszystko zycze im aby pierwszy byl tym jedynym : x ... nie bede musialy sie meczyc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 8:44 am
r4id3n Pierwszy rzadko bywa tym jedynym : P i do tego nie kazdy zwiazek musi skonczyc sie w lozku : P ekhm ekhm... *krztusi się * Wiesz... ale w TYM przypadku gdy się jest w tym wieku i sie w końcu na kogoś zdecyduje, to raczej wydaje się ze to ten 1... 3nodding Ja znam dużo dorosłych par co są swoimi pierwszymi miłościami, więc jednak się da smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 10:07 am
Rin_Youkai r4id3n Pierwszy rzadko bywa tym jedynym : P i do tego nie kazdy zwiazek musi skonczyc sie w lozku : P ekhm ekhm... *krztusi się * Wiesz... ale w TYM przypadku gdy się jest w tym wieku i sie w końcu na kogoś zdecyduje, to raczej wydaje się ze to ten 1... 3nodding Ja znam dużo dorosłych par co są swoimi pierwszymi miłościami, więc jednak się da smile Duh : P no ja akurat znam bardzo malo par, ktore zyja ta pierwsza i jedyna miloscia : P stad wyplywa moj wniosek i tok myslenia =x, aczkolwiek moglby to byc margines ;X
....
Zeby zachowac poziom meliny musze kurwa dodac, ze chuje muje dzikie weze nie wiadomo kto z kim bedzie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 2:17 am
r4id3n Duh : P no ja akurat znam bardzo malo par, ktore zyja ta pierwsza i jedyna miloscia : P stad wyplywa moj wniosek i tok myslenia =x, aczkolwiek moglby to byc margines ;X
....
Zeby zachowac poziom meliny musze kurwa dodac, ze chuje muje dzikie weze nie wiadomo kto z kim bedzie xD To Ci kurwa powiem, ze masz racje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 2:46 am
Rin_Youkai To Ci kurwa powiem, ze masz racje mrgreen No raczej kurwa :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 3:54 am
r4id3n Rin_Youkai To Ci kurwa powiem, ze masz racje mrgreen No raczej kurwa :Cjapierdole tapczan mi znowu śmierdzi kocimi szczynami ;/ Jak ja tego nienawidze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 7:33 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai To Ci kurwa powiem, ze masz racje mrgreen No raczej kurwa :Cjapierdole tapczan mi znowu śmierdzi kocimi szczynami ;/ Jak ja tego nienawidze... ja juz z 10 dywanikow wyjebalem, bo zawsze kot lał na niego ;C ... jak juz zostal jeden kot bo drugi juz padl ze starosci to sie uspokoilo ;v ... no czasami naleje do doniczki od kwiata xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 2:01 pm
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai To Ci kurwa powiem, ze masz racje mrgreen No raczej kurwa :Cjapierdole tapczan mi znowu śmierdzi kocimi szczynami ;/ Jak ja tego nienawidze... ja juz z 10 dywanikow wyjebalem, bo zawsze kot lał na niego ;C ... jak juz zostal jeden kot bo drugi juz padl ze starosci to sie uspokoilo ;v ... no czasami naleje do doniczki od kwiata xD moja miała wypadek, cholernie cięzką operacje i jakos zyje, ale nie udało się jej przywrócić sprawności wszystkich nerwów i tak czasem posikuje -_- Chociaż ostatnio zauważyłam , ze sobie chamsko zamiast do kuwety, to robi na podłoge =-= i to juz wcale nie było popuszczanie, a normalne szczanie XDDD Kuwete ma czysta zeby nie było! ale pewnie z garem też jej się coś tało, więc ma wybaczone.. co nie zmienia faktu, że cholernie śmierdzi -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|