|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 2:55 am
Tudom ez kicsit adásvétel dolog de csak 1 kérdés az egész: van valakinek silver prince rapierje? Aranyszínűt cserélnék el arra... Egyelőre megpróbálom eladni, ha mégis megvették volna akkor visszavonom ezt. Már nem aktuális!
Lurzt: ma este 7 oké. smile (hacsak nem másnál lesz akkor a gép de elintézem majd blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 10:42 am
Egy picit megkésve de sikeresen megtaláltam egy szabad helyet a medencés bulihoz aki rész akar venni buliba code 001058
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 11:35 am
Asszem most már ide szoktam írni/hírdetni. Taramm-taramm! Kész vagyok a Furusato ház negyedik részével: FurusatoHuhh...Akkor most fújok egyet wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 1:05 pm
Riguna Asszem most már ide szoktam írni/hírdetni. Taramm-taramm! Kész vagyok a Furusato ház negyedik részével: FurusatoHuhh...Akkor most fújok egyet wink jujj 4laugh már olvasom is whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 5:18 am
jaj de jó..érettségim mégis holnap lesz de pár óra várakozás után legalább megtudhattam a dokitól, hogy a fülgyulladás miatt kell napok óta fájdalom csillapítot szedjek, hogy legalább pár órát aludni tudjak, és ne őrüljek meg teljesen.... szóval megint süket vagyok.....je..... milyen jó, hogy múlt héten eltt kimosva a fülem -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 5:57 am
Narcisz jaj de jó..érettségim mégis holnap lesz de pár óra várakozás után legalább megtudhattam a dokitól, hogy a fülgyulladás miatt kell napok óta fájdalom csillapítot szedjek, hogy legalább pár órát aludni tudjak, és ne őrüljek meg teljesen.... szóval megint süket vagyok.....je..... milyen jó, hogy múlt héten eltt kimosva a fülem -.- Ó jobbulást.,... *gyógypuszit ad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 6:38 am
Riguna Asszem most már ide szoktam írni/hírdetni. Taramm-taramm! Kész vagyok a Furusato ház negyedik részével: FurusatoHuhh...Akkor most fújok egyet wink ez is jó mint eddig xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 6:49 am
Narcisz jaj de jó..érettségim mégis holnap lesz de pár óra várakozás után legalább megtudhattam a dokitól, hogy a fülgyulladás miatt kell napok óta fájdalom csillapítot szedjek, hogy legalább pár órát aludni tudjak, és ne őrüljek meg teljesen.... szóval megint süket vagyok.....je..... milyen jó, hogy múlt héten eltt kimosva a fülem -.- Jobbulásot és kalappaaaaaaaal smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 7:06 am
Rekacicca Narcisz jaj de jó..érettségim mégis holnap lesz de pár óra várakozás után legalább megtudhattam a dokitól, hogy a fülgyulladás miatt kell napok óta fájdalom csillapítot szedjek, hogy legalább pár órát aludni tudjak, és ne őrüljek meg teljesen.... szóval megint süket vagyok.....je..... milyen jó, hogy múlt héten eltt kimosva a fülem -.- Jobbulásot és kalappaaaaaaaal smile köszi... *átmegy planktonba*-blöbbb -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 8:19 am
Köszi^^
Narcisznak meg jobbulást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 12:34 pm
Jaja... "beszéljünk a hüvelygombáról" blaugh xd
Öhm 1 hogy tetszik az avim? 2 ki hova tervezi a nyaralását? Mi Tihanyba smile Plusz Somogyvári tábor tihanyi kórusos előadással egybekötve smile (mivel nincs téma és kíváncsi vagyok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 12:41 pm
1. furi ez a fekete top de am okkés biggrin énis átvedlettem ma miután megvettem az oculus magica-t meg azt a fejre cuccot xp
2.2x balcsi biggrin am dolgozok.... szinte egész nyáron.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|