|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:34 pm
Ciekawe skąd mi sie na głowie to pudło wzieło??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:35 pm
No to chyba ide lulu jak już mnie kartonami obrzucają a ja nie wiem za co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:40 pm
Renegat2x No to chyba ide lulu jak już mnie kartonami obrzucają a ja nie wiem za co. maja to rzucaja, a co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:43 pm
BeeWolf Renegat2x No to chyba ide lulu jak już mnie kartonami obrzucają a ja nie wiem za co. maja to rzucaja, a co. *szuka kartonu co by tez sobie porzucac* *zaglada pod kanape.... stol... fotel.. wilczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:49 pm
Lethiel BeeWolf Renegat2x No to chyba ide lulu jak już mnie kartonami obrzucają a ja nie wiem za co. maja to rzucaja, a co. *szuka kartonu co by tez sobie porzucac* *zaglada pod kanape.... stol... fotel.. wilczka* aj ej gdzie mnie tam zagladasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:53 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Renegat2x No to chyba ide lulu jak już mnie kartonami obrzucają a ja nie wiem za co. maja to rzucaja, a co. *szuka kartonu co by tez sobie porzucac* *zaglada pod kanape.... stol... fotel.. wilczka* aj ej gdzie mnie tam zagladasz wink >.> *mac* oj wybacz redface rofl
*zaglad do lodowki* hm.... *zaglad do szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:54 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Renegat2x No to chyba ide lulu jak już mnie kartonami obrzucają a ja nie wiem za co. maja to rzucaja, a co. *szuka kartonu co by tez sobie porzucac* *zaglada pod kanape.... stol... fotel.. wilczka* aj ej gdzie mnie tam zagladasz wink >.> *mac* oj wybacz redface rofl
*zaglad do lodowki* hm.... *zaglad do szafy* No tak a teraz wybacz. >Skrada siedo jej pupy< macu macu.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:57 pm
BeeWolf No tak a teraz wybacz. >Skrada siedo jej pupy< macu macu.... mrgreen O.o *odskok* *obraca sie do niego z widelcem w rece* mrgreen *dziab go po lapie* xD
*szuka dalej w szufladzie ze sztućcami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:59 pm
Lethiel O.o *odskok* *obraca sie do niego z widelcem w rece* mrgreen *dziab po lapie* xD
*szuka dalej w szufladzie ze sztućcami* Normalnie mnie skubana dziobneła podczas proby molestowania. >kiwa sie w kacuku pod sufitem<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 3:02 pm
BeeWolf Lethiel O.o *odskok* *obraca sie do niego z widelcem w rece* mrgreen *dziab po lapie* xD
*szuka dalej w szufladzie ze sztućcami* Normalnie mnie skubana dziobneła podczas proby molestowania. >kiwa sie w kacuku pod sufitem< *wyrzuca z szuflady przerozne sztućce za siebie w poszukiwanu pudelka* *trafiaja dookola wilczka* tum ti tum tiii taaam :3 *nuci sobie pod nosem* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 3:05 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel O.o *odskok* *obraca sie do niego z widelcem w rece* mrgreen *dziab po lapie* xD
*szuka dalej w szufladzie ze sztućcami* Normalnie mnie skubana dziobneła podczas proby molestowania. >kiwa sie w kacuku pod sufitem< *wyrzuca z szuflady przerozne sztućce za siebie w poszukiwanu pudelka* *trafiaja dookola wilczka* tum ti tum tiii taaam :3 *nuci sobie pod nosem* heart >patrzy sie na nia< >obserwuje uwznie< >OOOO< >oglada jej majtki ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 3:07 pm
BeeWolf >patrzy sie na nia< >obserwuje uwznie< >OOOO< >oglada jej majtki .... *zaslania sie coby wygladac przyzwoicie* biggrin *lezie do konta* *chwyt Wilczka za kolnierz i wyciaga z konta zapierajac sie nogami* uh >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 3:08 pm
Lethiel BeeWolf >patrzy sie na nia< >obserwuje uwznie< >OOOO< >oglada jej majtki .... *zaslania sie coby wygladac przyzwoicie* biggrin *lezie do konta* *chwyt Wilczka za kolnierz i wyciaga z konta zapierajac sie nogami* uh >.< >patrzy sie na nia wielkimi spepiami< Co sie stało... >macha nuszzzzkami ...<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 3:10 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf >patrzy sie na nia< >obserwuje uwznie< >OOOO< >oglada jej majtki .... *zaslania sie coby wygladac przyzwoicie* biggrin *lezie do konta* *chwyt Wilczka za kolnierz i wyciaga z konta zapierajac sie nogami* uh >.< >patrzy sie na nia wielkimi spepiami< Co sie stało... >macha nuszzzzkami ...< *szarp szarp ale nie moze ruszyc* O.o *podlazi z drugiej srony i popycha* uh ! >.< *obraca sie plecami* *popych popych* no.. dalej.. wylaz .. z ... konta !.... uh... ^^'''' *dyszy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 3:12 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf >patrzy sie na nia< >obserwuje uwznie< >OOOO< >oglada jej majtki .... *zaslania sie coby wygladac przyzwoicie* biggrin *lezie do konta* *chwyt Wilczka za kolnierz i wyciaga z konta zapierajac sie nogami* uh >.< >patrzy sie na nia wielkimi spepiami< Co sie stało... >macha nuszzzzkami ...< *szarp szarp ale nie moze ruszyc* O.o *podlazi z drugiej srony i popycha* uh ! >.< *obraca sie plecami* *popych popych* no.. dalej.. wylaz .. z ... konta !.... uh... ^^'''' *dyszy* >mrug, mrug< @_@ >Zastanawia sie czego kloolicek od niego chce<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|