|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:14 pm
opcy Lavagetas_heqetai opcy Lavagetas_heqetai opcy noco noco..?? tak to juz jest.. uwazaj, zla kobieta jest... zła ;] Rodzyna to sie ja nie boje... mrgreen wlacza mi sie 'zaczepny' nastroj chyba.. jupi! no no, uwazaj bo niespodziewanie moze ci sie wgryzc w poślada ;] i na to sa sposoby *pryt* mrgreen normalnie fstrenciuch ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:14 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ;] uu pielegniarka. mam bubu ;D a co cie boli*szczyp*nu wlasnie to co szczypiesz ;P *wyciaga strzykawke z konska igla* wypnij sie kochanie to zaraz przestanie bolec mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:16 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ;] uu pielegniarka. mam bubu ;D a co cie boli*szczyp*nu wlasnie to co szczypiesz ;P *wyciaga strzykawke z konska igla* wypnij sie kochanie to zaraz przestanie bolec mrgreen heart Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:16 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ;] uu pielegniarka. mam bubu ;D a co cie boli*szczyp*nu wlasnie to co szczypiesz ;P widzisz, jestes juz molestowany przez nas dwie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:19 pm
Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ;] uu pielegniarka. mam bubu ;D a co cie boli*szczyp*nu wlasnie to co szczypiesz ;P widzisz, jestes juz molestowany przez nas dwie ;] tak, moje marzenie z liceum sie ziscilo ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:21 pm
Witam *czerwieni sie*
Kto mi da 1 000 goldów na art arene? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:22 pm
*pocalowal go wp oliczek i poklepala po posladku*powinno przestac bolec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:23 pm
Lavagetas_heqetai tak, moje marzenie z liceum sie ziscilo ;DDDDD kaszl kaszl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:24 pm
Ryuukei oshii *pocalowal go wp oliczek i poklepala po posladku*powinno przestac bolec dziekuje ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:26 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai tak, moje marzenie z liceum sie ziscilo ;DDDDD kaszl kaszl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:26 pm
Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ;] uu pielegniarka. mam bubu ;D a co cie boli*szczyp*nu wlasnie to co szczypiesz ;P widzisz, jestes juz molestowany przez nas dwie ;] tak, moje marzenie z liceum sie ziscilo ;DDDDD rofl wiec miales skromne marzenia mrgreen cytaty liczymy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:27 pm
Pszczola_M Witam *czerwieni sie* Kto mi da 1 000 goldów na art arene? rofl ... bana chcesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:29 pm
Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai nu wlasnie to co szczypiesz ;P widzisz, jestes juz molestowany przez nas dwie ;] tak, moje marzenie z liceum sie ziscilo ;DDDDD rofl wiec miales skromne marzenia mrgreen cytaty liczymy wink bo ja facet skromny ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 1:32 pm