|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 5:13 am
hm.. jest tu ktos ? # Katie Melua - [ Piece by Piece] Just Like Heaven [3:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:19 am
Wiem cudowny biggrin co tam słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:22 am
Gajusia Wiem cudowny biggrin co tam słychać? A całkiem miło, jeszcze tydzień wakacji i na uczelnie.. skandal. No ale narazie obijam sie i spedzam czas na przyjemnosciach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:28 am
BeeWolf Gajusia Wiem cudowny biggrin co tam słychać? A całkiem miło, jeszcze tydzień wakacji i na uczelnie.. skandal. No ale narazie obijam sie i spedzam czas na przyjemnosciach. Ty masz jeszcze tydzien a ja od poczatku wrzesnia zapieprzam do szkoly stare a tak wogole to Ty tez masz ladne wdzianko ^^ takie...wymyslne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:29 am
Gajusia BeeWolf Gajusia Wiem cudowny biggrin co tam słychać? A całkiem miło, jeszcze tydzień wakacji i na uczelnie.. skandal. No ale narazie obijam sie i spedzam czas na przyjemnosciach. Ty masz jeszcze tydzien a ja od poczatku wrzesnia zapieprzam do szkoly stare a tak wogole to Ty tez masz ladne wdzianko ^^ takie...wymyslne biggrin Miło, ze ci się podoba. Chyba wolał bym chodzić do LO niz studiować bo to strasznie meczace jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:31 am
BeeWolf Gajusia BeeWolf Gajusia Wiem cudowny biggrin co tam słychać? A całkiem miło, jeszcze tydzień wakacji i na uczelnie.. skandal. No ale narazie obijam sie i spedzam czas na przyjemnosciach. Ty masz jeszcze tydzien a ja od poczatku wrzesnia zapieprzam do szkoly stare a tak wogole to Ty tez masz ladne wdzianko ^^ takie...wymyslne biggrin Miło, ze ci się podoba. Chyba wolał bym chodzić do LO niz studiować bo to strasznie meczace jest. a wlasciwie...to ile masz lat? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:34 am
Gajusia BeeWolf Gajusia BeeWolf Gajusia Wiem cudowny biggrin co tam słychać? A całkiem miło, jeszcze tydzień wakacji i na uczelnie.. skandal. No ale narazie obijam sie i spedzam czas na przyjemnosciach. Ty masz jeszcze tydzien a ja od poczatku wrzesnia zapieprzam do szkoly stare a tak wogole to Ty tez masz ladne wdzianko ^^ takie...wymyslne biggrin Miło, ze ci się podoba. Chyba wolał bym chodzić do LO niz studiować bo to strasznie meczace jest. a wlasciwie...to ile masz lat? xd 21 chyba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:34 am
leee popsulam windowsa, niedlugo juz mi calkiem wszystko przestanie chodzic xp Chyba pora zrobic format, bo sadzac po stazu maili w moim programie pocztowym ostatnio byl robiony w 2002 roku.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:38 am
BeeWolf Gajusia BeeWolf Gajusia BeeWolf Gajusia Wiem cudowny biggrin co tam słychać? A całkiem miło, jeszcze tydzień wakacji i na uczelnie.. skandal. No ale narazie obijam sie i spedzam czas na przyjemnosciach. Ty masz jeszcze tydzien a ja od poczatku wrzesnia zapieprzam do szkoly stare a tak wogole to Ty tez masz ladne wdzianko ^^ takie...wymyslne biggrin Miło, ze ci się podoba. Chyba wolał bym chodzić do LO niz studiować bo to strasznie meczace jest. a wlasciwie...to ile masz lat? xd 21 chyba wink chyba? hehe edit omi: licz cytaty! mozna cytowac 5 chmurek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:40 am
Omega Sun leee popsulam windowsa, niedlugo juz mi calkiem wszystko przestanie chodzic xp Chyba pora zrobic format, bo sadzac po stazu maili w moim programie pocztowym ostatnio byl robiony w 2002 roku..... a od kiedy pamientam powtarzam ci zebyc to zrobiła :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:42 am
Tak sprawdziłem w dowodzie mam 21.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:45 am
BeeWolf Omega Sun leee popsulam windowsa, niedlugo juz mi calkiem wszystko przestanie chodzic xp Chyba pora zrobic format, bo sadzac po stazu maili w moim programie pocztowym ostatnio byl robiony w 2002 roku..... a od kiedy pamientam powtarzam ci zebyc to zrobiła :* ale ja nie umiem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|