|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:26 am
Autark co do klubów to nie musisz mi ich wymieniać wink z resztą najbardziej jestem przekonany do czterech róż ale one są w centrum xp lubie cztery róże, moj kumpel kieds tam obsługiwał ale fakt, troche za daleko. z Zatemu nie chce mi sie chodzic po 1.00 az na wyszynskiego na samą góre (chociaz kilka razy nie bylo wyboru) a co dopiero tam kiedy autobusu nie ma ;D chociaz poza tym- w nocy swietnie spaceruje sie po zielonce- cicho, swiezo i w ogole- a w zimie to juz w ogole bajka- dywan ze swiezego, nierozchodzonego sniegu i oświetlone spadajace platki przez lampy...kurcze sie rozmarzylem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:35 am
Lavagetas_heqetai Autark co do klubów to nie musisz mi ich wymieniać wink z resztą najbardziej jestem przekonany do czterech róż ale one są w centrum xp lubie cztery róże, moj kumpel kieds tam obsługiwał ale fakt, troche za daleko. z Zatemu nie chce mi sie chodzic po 1.00 az na wyszynskiego na samą góre (chociaz kilka razy nie bylo wyboru) a co dopiero tam kiedy autobusu nie ma ;D chociaz poza tym- w nocy swietnie spaceruje sie po zielonce- cicho, swiezo i w ogole- a w zimie to juz w ogole bajka- dywan ze swiezego, nierozchodzonego sniegu i oświetlone spadajace platki przez lampy...kurcze sie rozmarzylem mrgreen a j mam znajomych w Hailanderze pamiętam jak zeszłej zimy specjalnie musiałem z kumplem po 24:00 szukać piwo na niezapowiedane zchadzki znajomych ... zawsze sie kończyło, że całe miasto przełaziliśmy by w końcu wylądaować na wyspie bo tylko tam macie całodobowe, potem lądowaliśmy za Vicewersalem z winkiem, to był dopiero klimat, śnieg, niedziela, winko i długa trasa powrotna rolleyes szkoda tylko, że dziewczyny nie chodziły z nami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:38 am
Autark Lavagetas_heqetai Autark co do klubów to nie musisz mi ich wymieniać wink z resztą najbardziej jestem przekonany do czterech róż ale one są w centrum xp lubie cztery róże, moj kumpel kieds tam obsługiwał ale fakt, troche za daleko. z Zatemu nie chce mi sie chodzic po 1.00 az na wyszynskiego na samą góre (chociaz kilka razy nie bylo wyboru) a co dopiero tam kiedy autobusu nie ma ;D chociaz poza tym- w nocy swietnie spaceruje sie po zielonce- cicho, swiezo i w ogole- a w zimie to juz w ogole bajka- dywan ze swiezego, nierozchodzonego sniegu i oświetlone spadajace platki przez lampy...kurcze sie rozmarzylem mrgreen a j mam znajomych w Hailanderze pamiętam jak zeszłej zimy specjalnie musiałem z kumplem po 24:00 szukać piwo na niezapowiedane zchadzki znajomych ... zawsze sie kończyło, że całe miasto przełaziliśmy by w końcu wylądaować na wyspie bo tylko tam macie całodobowe, potem lądowaliśmy za Vicewersalem z winkiem, to był dopiero klimat, śnieg, niedziela, winko i długa trasa powrotna rolleyes szkoda tylko, że dziewczyny nie chodziły z nami łee ;P ja takich rozrywek nie lubie za blokiem ;D wole posluchac dobrej muzyki przy piwie, ginie albo martini ;D Kawon mi tez sie podoba ale tez daleko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:43 am
Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai Autark co do klubów to nie musisz mi ich wymieniać wink z resztą najbardziej jestem przekonany do czterech róż ale one są w centrum xp lubie cztery róże, moj kumpel kieds tam obsługiwał ale fakt, troche za daleko. z Zatemu nie chce mi sie chodzic po 1.00 az na wyszynskiego na samą góre (chociaz kilka razy nie bylo wyboru) a co dopiero tam kiedy autobusu nie ma ;D chociaz poza tym- w nocy swietnie spaceruje sie po zielonce- cicho, swiezo i w ogole- a w zimie to juz w ogole bajka- dywan ze swiezego, nierozchodzonego sniegu i oświetlone spadajace platki przez lampy...kurcze sie rozmarzylem mrgreen a j mam znajomych w Hailanderze pamiętam jak zeszłej zimy specjalnie musiałem z kumplem po 24:00 szukać piwo na niezapowiedane zchadzki znajomych ... zawsze sie kończyło, że całe miasto przełaziliśmy by w końcu wylądaować na wyspie bo tylko tam macie całodobowe, potem lądowaliśmy za Vicewersalem z winkiem, to był dopiero klimat, śnieg, niedziela, winko i długa trasa powrotna rolleyes szkoda tylko, że dziewczyny nie chodziły z nami łee ;P ja takich rozrywek nie lubie za blokiem ;D wole posluchac dobrej muzyki przy piwie, ginie albo martini ;D Kawon mi tez sie podoba ale tez daleko nie wiesz co dobre xp do Kawonu i z resztą tak jak i do Peronu, chodze tylko na koncerty,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:46 am
Autark nie wiesz co dobre xp do Kawonu i z resztą tak jak i do Peronu, chodze tylko na koncerty, kto co lubi wink uciekam, na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:47 am
Lavagetas_heqetai Autark nie wiesz co dobre xp do Kawonu i z resztą tak jak i do Peronu, chodze tylko na koncerty, kto co lubi wink uciekam, na razie narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:41 pm
no co tam slychac na gildii? smile czyzby wielki gryzacy byl tutaj? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:46 pm
Setsuna Dragonclaw no co tam slychac na gildii? smile czyzby wielki gryzacy byl tutaj? ninja to co widac, czyli nic xd Wszyscy sa chyba pochlonieci nauka wink gdzies sie tu krecil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:50 pm
Omega Sun Setsuna Dragonclaw no co tam slychac na gildii? smile czyzby wielki gryzacy byl tutaj? ninja to co widac, czyli nic xd Wszyscy sa chyba pochlonieci nauka wink gdzies sie tu krecil wink albo bladzeniem gdzies po innych stronach smile dzieki za itemki : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:51 pm
*wychyla główke spod łóżka* wielki gryzący? gonk *chowu z powrotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:54 pm
Autark *wychyla główke spod łóżka* wielki gryzący? gonk *chowu z powrotem* a nie gryziesz wszystkich? 3nodding nie chowaj sie pod lozkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:57 pm
Setsuna Dragonclaw Autark *wychyla główke spod łóżka* wielki gryzący? gonk *chowu z powrotem* a nie gryziesz wszystkich? 3nodding nie chowaj sie pod lozkiem *niewinnie świeci oczami spod łóżka* nie, nie gryze wszystkich redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 12:59 pm
Setsuna Dragonclaw albo bladzeniem gdzies po innych stronach smile dzieki za itemki : D nie ma za co, musze jeszcze dokladniej przejrzec, na razie wzielam te, ktore byly pod reka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|