|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 4:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 5:11 am
*placze*
Cztał ktoś Świat (filo) Zofii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 5:29 am
Omega Sun Baliaur Bo ogolnie moja zmiennosc czasami IRL doprowadza niektore egzemplarze do szalu sweatdrop Branoc Lethi no coz, wszystkie kobiety sa zmienne wink I to jak zmienne. Mam już dość tego hasła "normalnie nienormalne". Jak można myśleć jedno, mówić drugie i jeszcze robić co innego. Chyba nigdy nie zrozumie kobiet nawet w niewielkim procencie. Ale to pewnie dlatego że jesteście z tego żebra co to nam go zabrano "brakujące ogniwo"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 5:41 am
Renegat2x I to jak zmienne. Mam już dość tego hasła "normalnie nienormalne". Jak można myśleć jedno, mówić drugie i jeszcze robić co innego. Chyba nigdy nie zrozumie kobiet nawet w niewielkim procencie. Ale to pewnie dlatego że jesteście z tego żebra co to nam go zabrano "brakujące ogniwo" najwidoczniej mozna, z reszta faceci tez tak robia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 5:48 am
mraff mraff mraff...
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 5:50 am
opcy mraff mraff mraff... mrgreen czesc Opcuchu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 6:03 am
Omega Sun opcy mraff mraff mraff... mrgreen czesc Opcuchu ninja ale jestes biala....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 6:08 am
jak zwykle eksperymentuje ze strojem, probuje znalezc jakies zastosowanie dla tej sukienki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 6:12 am
Omega Sun jak zwykle eksperymentuje ze strojem, probuje znalezc jakies zastosowanie dla tej sukienki xp pewnie sie ja fajnie rozbiera.. ..czy to jest zastosowanie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 6:20 am
opcy pewnie sie ja fajnie rozbiera.. ..czy to jest zastosowanie? wink zle sie wyrazilam- probuje znalezc cos z czym sie ja da nosic wink Wiele rzeczy zalega mi w gaiowej szafie wiec musze co jakis czas testowac dziwne itemki i jak mi nie przypadna do gustu albo nie znajda zastosowania to je oddam komus, komu sie podobaja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 6:44 am
Omega Sun opcy pewnie sie ja fajnie rozbiera.. ..czy to jest zastosowanie? wink zle sie wyrazilam- probuje znalezc cos z czym sie ja da nosic wink Wiele rzeczy zalega mi w gaiowej szafie wiec musze co jakis czas testowac dziwne itemki i jak mi nie przypadna do gustu albo nie znajda zastosowania to je oddam komus, komu sie podobaja smile whee *staje pierwsza w kolejce do nieuzywanych rzeczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 6:49 am
Pszczola_M Omega Sun zle sie wyrazilam- probuje znalezc cos z czym sie ja da nosic wink Wiele rzeczy zalega mi w gaiowej szafie wiec musze co jakis czas testowac dziwne itemki i jak mi nie przypadna do gustu albo nie znajda zastosowania to je oddam komus, komu sie podobaja smile whee *staje pierwsza w kolejce do nieuzywanych rzeczy* ok, zapamietam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|