|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:49 am
Setsuna Dragonclaw witam kukus, night_queen biggrin no dzięki, cześć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:50 am
Kukus Natalii Kukus powiedziałbym moje dzisiejsze hasło dnia ale nie wypada na HQ, więc nie powiem... ale mam je w opisie na GeGe Siemka !!!!napisz je jestem bardzo ciekawa co to.... tu nie mogę... bo jest niepoprawne politycznie i zieje pogardą i niezrozumieniem dla kobiet "kochających inaczej" pi.es. zaje...fajny strój, ten twooj jogin to już chyba na monitorze wycieraczkę zamontował blaugh dzięki bardzo, chyba się zawstydziłam.... *robi się czerwona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:50 am
Night_Queen Setsuna Dragonclaw witam kukus, night_queen biggrin no dzięki, cześć biggrin Witamy witamy *puszcza uśmiech traktorzysty* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:53 am
Kukus Night_Queen Muezzin Jaod początku kiedy tu jestem dostałem ino 1 rezęcik sad a ja tylko 2 czesc wszystkim biggrin no joł ty zarzuć mi tego teksta za PM z miłą chęcią pogrąże się w lekturze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:54 am
czesc Nigh_Queen smile cześć Kukus smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:55 am
Omega Sun czesc Nigh_Queen smile cześć Kukus smile witaj Omega biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:56 am
Muezzin Night_Queen Setsuna Dragonclaw witam kukus, night_queen biggrin no dzięki, cześć biggrin Witamy witamy *puszcza uśmiech traktorzysty* blaugh jogin nie załatwiłem gierki za godzine bendę u was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:57 am
Muezzin Kukus Night_Queen Muezzin Jaod początku kiedy tu jestem dostałem ino 1 rezęcik sad a ja tylko 2 czesc wszystkim biggrin no joł ty zarzuć mi tego teksta za PM z miłą chęcią pogrąże się w lekturze biggrin mi też mi też!!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:58 am
pytałem kumpli z php.pl ale tych avatarków z gaii to się wyciągnąć podobno nie da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[madog] Muezzin Night_Queen Setsuna Dragonclaw witam kukus, night_queen biggrin no dzięki, cześć biggrin Witamy witamy *puszcza uśmiech traktorzysty* blaugh jogin nie załatwiłem gierki za godzine bendę u was za godzine nas tu juz nie bedzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[madog] Muezzin Night_Queen Setsuna Dragonclaw witam kukus, night_queen biggrin no dzięki, cześć biggrin Witamy witamy *puszcza uśmiech traktorzysty* blaugh jogin nie załatwiłem gierki za godzine bendę u was No to w takiej sytuacji nie byłbym pewien na twoim miejscu czy przyjść do nas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 4:59 am
Omega Sun czesc Nigh_Queen smile cześć Kukus smile yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyy... marchewka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 5:00 am
Kukus Omega Sun czesc Nigh_Queen smile cześć Kukus smile yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyy... marchewka? znasz marchewke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 5:00 am
Kukus Omega Sun czesc Nigh_Queen smile cześć Kukus smile yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyy... marchewka? czyżby znoof mi coś umknęło? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 5:02 am
Natalii Kukus Omega Sun czesc Nigh_Queen smile cześć Kukus smile yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyyyyy... yyyyyyyyyyyy... marchewka? znasz marchewke? Tą od Orzechow z Dębowej Łąki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|