|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:38 pm
Lethiel Lina-san Nie mam cyfrowki bo jak bym miala to juz dawno bym sie chwalila do tego rudzielec 4laugh to porob normalne i scanuj ! ;>
branoc Opciasty :3
zeskanuj kota! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:39 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide... =.= wracaj tu natychmiast ! *łaps go na przepaske oczna i ciagnie do siebie* eek odloz parasolllll! *strach w oczach* a obiecujesz ze skonczysz z tym szyjnym fetyszem ? ;> nie obiecuje XD *patrzy na opcego...* ide spac. Papapa. dobranoc wszystkimZONK.... eh.. no dobranoc xD
*asekuruje szyje na wszelki wypadek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:42 pm
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide... =.= wracaj tu natychmiast ! *łaps go na przepaske oczna i ciagnie do siebie* eek odloz parasolllll! *strach w oczach* a obiecujesz ze skonczysz z tym szyjnym fetyszem ? ;> nie obiecuje XD *patrzy na opcego...* ide spac. Papapa. dobranoc wszystkimZONK.... eh.. no dobranoc xD
*asekuruje szyje na wszelki wypadek* *jeszcze sie w ostatnij chwili odwrocil i popatrzyl mrocznym wzrokiem* ehh... teraz bym Cie nie ugryzl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:44 pm
Shinn-chan *jeszcze sie w ostatnij chwili odwrocil i popatrzyl mrocznym wzrokiem* ehh... teraz bym Cie nie ugryzl... czyzby to dzieki mojej niesamowicie genialnej asekuracji ? ;] xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:57 pm
no to i ja spac >.> *otwiera parasol i odlatuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 2:02 am
oj chyba nikogo nie ma no trudno sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 4:05 am
*rozglad po gildi* *laziu laziu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 4:57 am
Ale dzisiaj byl glupi dzien. A jutro do lekarza.
O ja cie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 5:35 am
>hazarduje sie< joo.
btw. ma ktos na zbyciu tego angelic bow za rozsadna cene? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:16 am
uu u u cool
Prefuse 73 - [Vocal Studies + Uprock Narratives #05] Point To B [4:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:50 am
Baliaur >hazarduje sie< joo.
btw. ma ktos na zbyciu tego angelic bow za rozsadna cene? mrgreen ja mam- 50k smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:56 am
Lavagetas_heqetai Baliaur >hazarduje sie< joo.
btw. ma ktos na zbyciu tego angelic bow za rozsadna cene? mrgreen ja mam- 50k smile chwalipieta~! mrgreen Roots Manuva - [Brand New Second Hand #01] Movements [4:12]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 7:00 am
opcy Lavagetas_heqetai Baliaur >hazarduje sie< joo.
btw. ma ktos na zbyciu tego angelic bow za rozsadna cene? mrgreen ja mam- 50k smile chwalipieta~! mrgreen Roots Manuva - [Brand New Second Hand #01] Movements [4:12];P no pyta to mowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|