|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:16 pm
Lethiel Baliaur Lethiel [No ! i mam nadzieje ze czegos cie to nauczylo moja panno ! :[ *karci ja parasolem*
hm.. ja bym dodala jeszcze ze szczypte sarkazmu >:3 Wybacz mi to co uczynilam. Moja, wina, oja wina, moja bardzo wielka wina lolnie wiem czy czyn tak karygodny godzien jest wybaczenia ! :[ zlooo zlooooo.. mwhahahaha xD <3 Zapewne nie, blagam o lekka smierc. Moj kot ma downa wskakuje mi na gole nogi i sie wbijapazurami x.X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:16 pm
Lethiel Shinnek wiesz ze cie lubie.. wspolne dlubanie scian i te sprawy... ale nie draznij mnie ! xD *dzga go parasolem* ;> nyuuu.... crying parasole sa twarde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:18 pm
Baliaur Zapewne nie, blagam o lekka smierc. Moj kot ma downa wskakuje mi na gole nogi i sie wbijapazurami x.X awww.. to slodkie xD heart to tak z milosci :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:20 pm
Shinn-chan Lethiel Shinnek wiesz ze cie lubie.. wspolne dlubanie scian i te sprawy... ale nie draznij mnie ! xD *dzga go parasolem* ;> nyuuu.... crying parasole sa twarde O.o *zabrala parasol* *przytuuul* no juz juz :3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:23 pm
Lethiel Baliaur Zapewne nie, blagam o lekka smierc. Moj kot ma downa wskakuje mi na gole nogi i sie wbijapazurami x.X awww.. to slodkie xD heart to tak z milosci :3 Moj 2 miesieczny kociak tez tak robi... wczoraj mi probowal podgryzac zyly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:24 pm
Lina-san Lethiel Baliaur Zapewne nie, blagam o lekka smierc. Moj kot ma downa wskakuje mi na gole nogi i sie wbijapazurami x.X awww.. to slodkie xD heart to tak z milosci :3 Moj 2 miesieczny kociak tez tak robi... wczoraj mi probowal podgryzac zyly... 2 miesieczny ? heart _ heart na co ty czekasz ! rob mu zdjecia kobieto !!!! xD <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:28 pm
*idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:30 pm
Shinn-chan *idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide... =.= wracaj tu natychmiast ! *łaps go na przepaske oczna i ciagnie do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:32 pm
Lethiel Shinn-chan *idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide... =.= wracaj tu natychmiast ! *łaps go na przepaske oczna i ciagnie do siebie* eek odloz parasolllll! *strach w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:33 pm
Lethiel Lina-san Lethiel Baliaur Zapewne nie, blagam o lekka smierc. Moj kot ma downa wskakuje mi na gole nogi i sie wbijapazurami x.X awww.. to slodkie xD heart to tak z milosci :3 Moj 2 miesieczny kociak tez tak robi... wczoraj mi probowal podgryzac zyly... 2 miesieczny ? heart _ heart na co ty czekasz ! rob mu zdjecia kobieto !!!! xD <3 Nie mam cyfrowki bo jak bym miala to juz dawno bym sie chwalila do tego rudzielec 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:34 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide... =.= wracaj tu natychmiast ! *łaps go na przepaske oczna i ciagnie do siebie* eek odloz parasolllll! *strach w oczach* a obiecujesz ze skonczysz z tym szyjnym fetyszem ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:34 pm
spac ide...
dobrejnocy zycze...
Cannibal Ox - [Return Of The Ox #13] From The Planet Of Eat [3:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:35 pm
Lethiel Lina-san Lethiel Baliaur Zapewne nie, blagam o lekka smierc. Moj kot ma downa wskakuje mi na gole nogi i sie wbijapazurami x.X awww.. to slodkie xD heart to tak z milosci :3 Moj 2 miesieczny kociak tez tak robi... wczoraj mi probowal podgryzac zyly... 2 miesieczny ? heart _ heart na co ty czekasz ! rob mu zdjecia kobieto !!!! xD <3 Moj tyz ma 2 m-ce cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:36 pm
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *idzie z duzym guzem w strone swojego pokoju* crying nikt mnie nie chce to sobie ide... =.= wracaj tu natychmiast ! *łaps go na przepaske oczna i ciagnie do siebie* eek odloz parasolllll! *strach w oczach* a obiecujesz ze skonczysz z tym szyjnym fetyszem ? ;> nie obiecuje XD *patrzy na opcego...* ide spac. Papapa. dobranoc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:37 pm
Lina-san Nie mam cyfrowki bo jak bym miala to juz dawno bym sie chwalila do tego rudzielec 4laugh to porob normalne i scanuj ! ;>
branoc Opciasty :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|