|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:41 am
Setsuna Dragonclaw Falcone Lina-san a nie 6...? Poza tym na jednostce sie fajnie pije xd I Panny przychodza odwiedzac czesto xd xd na 6 moge isc xd ....... a komisja 10.10.2006 i Setsuna jak tam twoja gildia RPG xd question hmm gildia... chcesz ja? oddam w dobre rece bo i tak nie mam kiedy sie nia zajac ^^" no ja tez za bardzo czasu nie mam sweatdrop ale grac ostatnio u nas na gildi zaczol Lava i Rufus i ktos tam jeszce moze onio beda chetni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:43 am
Lina-san hellol i prosze xD: http://i67.photobucket.com/albums/h299/Lincia/lethi.jpg hej xd ja tez chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:44 am
Falcone Setsuna Dragonclaw Falcone Lina-san a nie 6...? Poza tym na jednostce sie fajnie pije xd I Panny przychodza odwiedzac czesto xd xd na 6 moge isc xd ....... a komisja 10.10.2006 i Setsuna jak tam twoja gildia RPG xd question hmm gildia... chcesz ja? oddam w dobre rece bo i tak nie mam kiedy sie nia zajac ^^" no ja tez za bardzo czasu nie mam sweatdrop ale grac ostatnio u nas na gildi zaczol Lava i Rufus i ktos tam jeszce moze onio beda chetni sweatdrop Moge sprobowac o ile bede miala czas XD W sumie to by bylo przydtane bylo by gdzie te topicki skladowac biggrin A zaplacisz xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:45 am
Lina-san hellol i prosze xD: http://i67.photobucket.com/albums/h299/Lincia/lethi.jpg raur ! heart *tuuuli mocno* dzieki bejbe ! przeslicznie, lubie twoja kreske mrgreen heart
Falc, a masz juz jakies pomysly na przedmioty ? wink co do wylazenia nadwor to z chcecia tez bym poalzila ale mnie przeziebienie dopadlo i dzis na wykladzie z technik sprzedazy umieralam na zeszycie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:45 am
Falcone Lina-san hellol i prosze xD: http://i67.photobucket.com/albums/h299/Lincia/lethi.jpg hej xd ja tez chce xd ha ! a ja mam a wy nie ! *skacze w kolko* rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:47 am
Lethiel Falcone Lina-san hellol i prosze xD: http://i67.photobucket.com/albums/h299/Lincia/lethi.jpg hej xd ja tez chce xd ha ! a ja mam a wy nie ! *skacze w kolko* rofl rofl rofl i moze bedzie kolorowe jak mi wroci wena xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:48 am
Lethiel raur ! heart *tuuuli mocno* dzieki bejbe ! przeslicznie, lubie twoja kreske mrgreen heart
Falc, a masz juz jakies pomysly na przedmioty ? wink co do wylazenia nadwor to z chcecia tez bym poalzila ale mnie przeziebienie dopadlo i dzis na wykladzie z technik sprzedazy umieralam na zeszycie xD teoretycznie to nie mam zadnych XD .... tylko matma albo historia sztuki ale ze oba przedmioty sa oprzerne i ciezkie do zdania to nie wiem xd a czegio sie uczysz na technice sprzedazy ?? i wogule co za szkolka question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:49 am
Lina-san i moze bedzie kolorowe jak mi wroci wena xd *zatula ja na smierc* xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:50 am
Lethiel Falcone Lina-san hellol i prosze xD: http://i67.photobucket.com/albums/h299/Lincia/lethi.jpg hej xd ja tez chce xd ha ! a ja mam a wy nie ! *skacze w kolko* rofl rofl rofl mmmmmm ja tez chce crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:51 am
Falcone Lethiel raur ! heart *tuuuli mocno* dzieki bejbe ! przeslicznie, lubie twoja kreske mrgreen heart
Falc, a masz juz jakies pomysly na przedmioty ? wink co do wylazenia nadwor to z chcecia tez bym poalzila ale mnie przeziebienie dopadlo i dzis na wykladzie z technik sprzedazy umieralam na zeszycie xD teoretycznie to nie mam zadnych XD .... tylko matma albo historia sztuki ale ze oba przedmioty sa oprzerne i ciezkie do zdania to nie wiem xd a czegio sie uczysz na technice sprzedazy ?? i wogule co za szkolka question u mrrruu.. historia sztuuki ... no ale matma w sumie ci sie przyda na kazde studia, jezeli jestes dobry to powinienes pisac wink
w studium reklamy na grafice razz tylko ze teraz jest miesiac wprowadzajacopleee.. i ucze sie jak wplywac na ludzi, przechodzic rozmowy kwalifikcyjne, manipulowac, i wciskac ludziom rzeczy ktorych niepotrzebuja ale dzieki mnie uwierza ze nie da sie bez nich zyc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:52 am
Falcone mmmmmm ja tez chce crying xd Jak mi wroci wena to narysuje tylko z ktorego avka mi ppowiedz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:52 am
Lethiel Lina-san i moze bedzie kolorowe jak mi wroci wena xd *zatula ja na smierc* xD heart przynajmiej mila smierc rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:53 am
Falcone mmmmmm ja tez chce crying xd ne ne ne ne neee neeee *wytyka go palcami jak Cartman*
rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:54 am
Lina-san Falcone mmmmmm ja tez chce crying xd Jak mi wroci wena to narysuje tylko z ktorego avka mi ppowiedz sweatdrop z tego XD question EDIT:tak to juz jest jak ktos ma talent ... kazdy sepi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:54 am
Lethiel Falcone mmmmmm ja tez chce crying xd ne ne ne ne neee neeee *wytyka go palcami jak Cartman*
rofl heart to bardzo niegrzeczne pokazywac palcami *buahahaha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|