|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:50 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai cześć Omi... przed chwilą bylas elfką Oo eek nic nie zmienialam w swoim wygladzie, a juz napewno nie w elfickim kierunku wink gralem w icewind dale- nie moglem wymyslec imienia wiec zostalo Omega ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:58 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai cześć Omi... przed chwilą bylas elfką Oo eek nic nie zmienialam w swoim wygladzie, a juz napewno nie w elfickim kierunku wink gralem w icewind dale- nie moglem wymyslec imienia wiec zostalo Omega ;] aha, juz rozumiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:30 am
Zabic creative scream Noo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:31 am
Baliaur Zabic creative scream Noo ninja Na pal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:36 am
Delein the Wildest Baliaur Zabic creative scream Noo ninja Na pal! I zrobic z nich szaszlyka! Kuna nie ma to jak brak sterow >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:39 am
Baliaur Delein the Wildest Baliaur Zabic creative scream Noo ninja Na pal! I zrobic z nich szaszlyka! Kuna nie ma to jak brak sterow >.>Dlatego najlepsiejsze sa mp3 bez sterownikow cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:47 am
Delein the Wildest Baliaur Delein the Wildest Baliaur Zabic creative scream Noo ninja Na pal! I zrobic z nich szaszlyka! Kuna nie ma to jak brak sterow >.>Dlatego najlepsiejsze sa mp3 bez sterownikow cool Gdyby mi o mp3 chodzilo to male piwo, ale tu o karte muzyczna chodzi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:28 pm
Baliaur Delein the Wildest Baliaur Delein the Wildest Baliaur Zabic creative scream Noo ninja Na pal! I zrobic z nich szaszlyka! Kuna nie ma to jak brak sterow >.>Dlatego najlepsiejsze sa mp3 bez sterownikow cool Gdyby mi o mp3 chodzilo to male piwo, ale tu o karte muzyczna chodzi gonk Wytyka ja palcem to karty Craeative nie ma sterowników to juz jest śmieszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 1:26 pm
Baliaur Gdyby mi o mp3 chodzilo to male piwo, ale tu o karte muzyczna chodzi gonk do jakiej konkretnie szukasz? ja mam do starych awe64 i 128 stery gdzies zamelinowane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 2:01 pm
opcy Baliaur Gdyby mi o mp3 chodzilo to male piwo, ale tu o karte muzyczna chodzi gonk do jakiej konkretnie szukasz? ja mam do starych awe64 i 128 stery gdzies zamelinowane na stronie producenta powinny byc wszystkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 2:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 2:31 pm
Czyżby już wszyscy spali? Trudno, wpadnę jutro. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 3:34 pm
m-yoo Czyżby już wszyscy spali? Trudno, wpadnę jutro. heart a wpadaj ...moze ktos bedzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|