|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:35 am
opcy Lethiel nie szkodzi ;3 mnilej rozmowy biggrin *poke w turban* to nie turban... to recznik.. ...chyba *przyglada sie* moze i recznik.. ale zwiniety w turban mrgreen jeden grzyb ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:40 am
Lethiel opcy Lethiel nie szkodzi ;3 mnilej rozmowy biggrin *poke w turban* to nie turban... to recznik.. ...chyba *przyglada sie* moze i recznik.. ale zwiniety w turban mrgreen jeden grzyb ;3 grzyb na pewno nie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:43 am
opcy Lethiel opcy Lethiel nie szkodzi ;3 mnilej rozmowy biggrin *poke w turban* to nie turban... to recznik.. ...chyba *przyglada sie* moze i recznik.. ale zwiniety w turban mrgreen jeden grzyb ;3 grzyb na pewno nie.. a skad ta pewnosc ? nie wiesz kto go mogl przedtem nosic O_o..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:50 am
Lethiel a skad ta pewnosc ? nie wiesz kto go mogl przedtem nosic O_o..
przerazasz mnie.. surprised dobra ide na dwor pochodzic.. mrgreen naranraraaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:52 am
opcy Lethiel a skad ta pewnosc ? nie wiesz kto go mogl przedtem nosic O_o..
przerazasz mnie.. surprised dobra ide na dwor pochodzic.. mrgreen naranraraaaa alez dziekuje ;]
milego lazenia :3 hm... moze i ja wypelzne >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:35 am
witam wszystkich jak ktos jest ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:37 am
Lavagetas_heqetai witam wszystkich jak ktos jest ;] no chyba tylko ja tu przyczajony jestem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:38 am
Lavagetas_heqetai witam wszystkich jak ktos jest ;] jest jest... tylko jakos tak dretwo i nic sie nie dzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:39 am
Falcone Lavagetas_heqetai witam wszystkich jak ktos jest ;] no chyba tylko ja tu przyczajony jestem ninja witam, juz myslalem ze mowie w pustke ;] cześć Omi... przed chwilą bylas elfką Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:41 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai witam wszystkich jak ktos jest ;] jest jest... tylko jakos tak dretwo i nic sie nie dzieje wink ninja bo herbatki mi zabraklo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:44 am
Lavagetas_heqetai Falcone Lavagetas_heqetai witam wszystkich jak ktos jest ;] no chyba tylko ja tu przyczajony jestem ninja witam, juz myslalem ze mowie w pustke ;] cześć Omi... przed chwilą bylas elfką Oo Pustke to mam w glowie domokun ....... nie moge zadnego pomyslu na rysunek znalesc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:46 am
Falcone Lavagetas_heqetai Falcone Lavagetas_heqetai witam wszystkich jak ktos jest ;] no chyba tylko ja tu przyczajony jestem ninja witam, juz myslalem ze mowie w pustke ;] cześć Omi... przed chwilą bylas elfką Oo Pustke to mam w glowie domokun ....... nie moge zadnego pomyslu na rysunek znalesc stare mnie narysuj- mowie ci- tak tylko zmieczem z lasu z listkiem figowym jeno ;] ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:46 am
Lavagetas_heqetai cześć Omi... przed chwilą bylas elfką Oo eek nic nie zmienialam w swoim wygladzie, a juz napewno nie w elfickim kierunku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|