|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:44 pm
opcy czesc dziewczeta... ninja eMka.. co jest? jestem Z U A! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:48 pm
Terrorystka Frania opcy czesc dziewczeta... ninja eMka.. co jest? jestem Z U A! evil a cuz sie stalo.. z Lynkynem zie pozarlas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:49 pm
Ide utopic smutek w herbatce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:49 pm
nie. z nikim sie nie żarłam. ale na niego te jestem zua blaugh ale to taki bonus XD
ide czytc ta wstretna mitologije ;[ Pizag help! T.T
pa buraky.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:51 pm
Karnaaa Ide utopic smutek w herbatce ja tez bym chciała gdzies utopic swe niezadowolenie do swiata. na sztuce odbija sie to źle.
pa-a. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:56 pm
widze, ze wszyscy promienieja tu radoscia... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:00 pm
kataaaaaaaaaaaaaaaaaaar gardłoooooooo
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:07 pm
Omega Sun widze, ze wszyscy promienieja tu radoscia... ninja no a jak.. biorac pod uwage okolicznosci to ja napewno..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:15 pm
opcy Omega Sun widze, ze wszyscy promienieja tu radoscia... ninja no a jak.. biorac pod uwage okolicznosci to ja napewno.. a coz to za okolicznosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:25 pm
Omega Sun opcy Omega Sun widze, ze wszyscy promienieja tu radoscia... ninja no a jak.. biorac pod uwage okolicznosci to ja napewno.. a coz to za okolicznosci? nie chce mi sie za bardzo o tym gdac.. tym bardziej nie publicznie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:29 pm
Omega Sun opcy Omega Sun widze, ze wszyscy promienieja tu radoscia... ninja no a jak.. biorac pod uwage okolicznosci to ja napewno.. a coz to za okolicznosci? *gryz Omi w nosek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:39 pm
teraz przez Ciebie bede miala brzydki, pogryziony nos wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:55 pm
Omega Sun teraz przez Ciebie bede miala brzydki, pogryziony nos wink starałem sie ładnie go ugryźć redface z resztą nie mam co liczyć, że nawet pogryzioną Omi te złe ludziki, które sie ciągle chowają i czekają na dobry moment, zostawią w spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:58 pm
spac.......
zostawiam was golabki samych... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:05 pm
Autark Omega Sun teraz przez Ciebie bede miala brzydki, pogryziony nos wink starałem sie ładnie go ugryźć redface z resztą nie mam co liczyć, że nawet pogryzioną Omi te złe ludziki, które sie ciągle chowają i czekają na dobry moment, zostawią w spokoju *oglada pogryziony nos w lusterku* ok, jak ktos bedzie pytal, to powiem, ze to nowa ekscentryczna moda wink --------------------------- Dobranoc Opcuchu, niech Ci sie chociaz cos ladnego przysni skoro -z tego co mi ma intuicja podpowiada wink - humorek dzisiaj nie dopisuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|