|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:55 pm
Anzelmo Karnaaa Normalka , w szkole zachrzan gonk ale ujdzie whee a co tam u Ciebie ? u mnie?... wlasciwie to nic nadzwyczajnego... ostatnio moje dni wygladaly tak: wstac - szkola - naruto - obiad - nauka - naruto - spac xDD coz... btw. szkola po dwoch tygodniach juz mnie dobija... xd Kogo nie dobija... Hm.. Naruto ? Na ktorym odcinku skonczyles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 1:58 pm
Karnaaa Anzelmo Karnaaa Normalka , w szkole zachrzan gonk ale ujdzie whee a co tam u Ciebie ? u mnie?... wlasciwie to nic nadzwyczajnego... ostatnio moje dni wygladaly tak: wstac - szkola - naruto - obiad - nauka - naruto - spac xDD coz... btw. szkola po dwoch tygodniach juz mnie dobija... xd Kogo nie dobija... Hm.. Naruto ? Na ktorym odcinku skonczyles? na razie 88 xd coz... jeszcze dzisiaj z dwa obejrze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:03 pm
Anzelmo Karnaaa Anzelmo Karnaaa Normalka , w szkole zachrzan gonk ale ujdzie whee a co tam u Ciebie ? u mnie?... wlasciwie to nic nadzwyczajnego... ostatnio moje dni wygladaly tak: wstac - szkola - naruto - obiad - nauka - naruto - spac xDD coz... btw. szkola po dwoch tygodniach juz mnie dobija... xd Kogo nie dobija... Hm.. Naruto ? Na ktorym odcinku skonczyles? na razie 88 xd coz... jeszcze dzisiaj z dwa obejrze... mrgreen Jak narazie to obejrzalam wiecej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:04 pm
Karnaaa Jak narazie to obejrzalam wiecej mrgreen hmm... dobrze to ujelas... 'jak na razie'... mrgreen xd mrgreen no dobra... czyli ile obejrzalas? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:07 pm
Anzelmo Karnaaa Jak narazie to obejrzalam wiecej mrgreen hmm... dobrze to ujelas... 'jak na razie'... mrgreen xd mrgreen no dobra... czyli ile obejrzalas? xd Jakos ponad setke, w najciekawszym momencie przestalo mi czytac plyty gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:09 pm
Karnaaa Anzelmo Karnaaa Jak narazie to obejrzalam wiecej mrgreen hmm... dobrze to ujelas... 'jak na razie'... mrgreen xd mrgreen no dobra... czyli ile obejrzalas? xd Jakos ponad setke, w najciekawszym momencie przestalo mi czytac plyty gonk ja tam na YouTube ogladam to >.> na dysku ani na plytach tego nie mam >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:16 pm
Karnaaa Anzelmo Karnaaa Jakos ponad setke, w najciekawszym momencie przestalo mi czytac plyty gonk ja tam na YouTube ogladam to >.> na dysku ani na plytach tego nie mam >.>' No wiesz , jak ma sie w domku jakies 5 kanalow na krzyz i slaby komputer to raczej ciezko znalesc jakies dobre anime , trzeba sobie radzic na inne sposoby smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:17 pm
Karnaaa Anzelmo Karnaaa Jakos ponad setke, w najciekawszym momencie przestalo mi czytac plyty gonk ja tam na YouTube ogladam to >.> na dysku ani na plytach tego nie mam >.>' No wiesz , jak ma sie w domku jakies 5 kanalow na krzyz to raczej ciezko znalesc jakies dobre anime , trzeba sobie radzic na inne sposoby smile ja mam 3 kanaly... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:20 pm
Anzelmo Karnaaa Anzelmo Karnaaa Jakos ponad setke, w najciekawszym momencie przestalo mi czytac plyty gonk ja tam na YouTube ogladam to >.> na dysku ani na plytach tego nie mam >.>' No wiesz , jak ma sie w domku jakies 5 kanalow na krzyz to raczej ciezko znalesc jakies dobre anime , trzeba sobie radzic na inne sposoby smile ja mam 3 kanaly... xd ale komp Ci lepiej chodzi od mojego blaugh , na moim da sie nawet sciagnac cos , ale z obejrzeniem gorzej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 2:33 pm