|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:48 pm
opcy Ryuukei oshii straszne prawda wink *klaps* nie no calkiem fajnie.... czemu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:48 pm
to powiedzenie z jakiegoś filmu, dobrze pamiętam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:49 pm
Autark Setsuna Dragonclaw Autark Setsuna Dragonclaw a jestes pewien ze to moje paluszki a nie powiedzmy... proteza? whee jesteś zła sad *puszcza jej złą łapke* heheh... alez skad... ja Cie tylko podpuszczam to prawdziwa dlon z krwi i kosci blaugh jesteś zła emo nie, alez skad... tylko czasem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:51 pm
Setsuna Dragonclaw nie, alez skad... tylko czasem whee *cichutko zakrad przed pozbawioną rękawiczki łapke Setru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:55 pm
Autark Setsuna Dragonclaw nie, alez skad... tylko czasem whee *cichutko zakrad przed pozbawioną rękawiczki łapke Setru* hmm... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:56 pm
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii straszne prawda wink *klaps* nie no calkiem fajnie.... czemu mrgreen long tajm nou si... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:57 pm
Autark to powiedzenie z jakiegoś filmu, dobrze pamiętam? nic mi o tym niewiadomo, to byl rachunek przypadku na klawiaturze, gerzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:01 pm
Setsuna Dragonclaw Autark Setsuna Dragonclaw nie, alez skad... tylko czasem whee *cichutko zakrad przed pozbawioną rękawiczki łapke Setru* hmm... ninja *przechyla łapki za siebie, łapie ją i próbuje zgonić z głowy* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:01 pm
potrzebuje teraz kontaktu z ludzmi w ogole..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:02 pm
opcy potrzebuje teraz kontaktu z ludzmi w ogole.. ninja chyba nie jestem najlepszym towarzystwem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:02 pm
oliviana Autark to powiedzenie z jakiegoś filmu, dobrze pamiętam? nic mi o tym niewiadomo, to byl rachunek przypadku na klawiaturze, gerzz wydawało mi sie, że to z filmu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:06 pm
Autark Setsuna Dragonclaw Autark Setsuna Dragonclaw nie, alez skad... tylko czasem whee *cichutko zakrad przed pozbawioną rękawiczki łapke Setru* hmm... ninja *przechyla łapki za siebie, łapie ją i próbuje zgonić z głowy* xp ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:09 pm
Autark oliviana Autark to powiedzenie z jakiegoś filmu, dobrze pamiętam? nic mi o tym niewiadomo, to byl rachunek przypadku na klawiaturze, gerzz wydawało mi sie, że to z filmu smile hmm, jak sie dowiesz z jakiego, to daj mi znac, posadze ich o plagiat tekstu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 1:09 pm
Ryuukei oshii ninja chyba nie jestem najlepszym towarzystwem ninja na jakiej podstawie tak twierdzisz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|