|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:04 pm
Ryuukei oshii Aidanna Pszczola_M Aidanna cos tam bylo, ze znaki sie odwracalo... to ja jej mowie, ze znaki odwrocilam... to dla niej zle to bylo... sweatdrop czepiala sie o wszytsko... a zadania dobrze robilam sweatdrop To po prostu.... jest baba glupia mrgreen Czasami niektorzy nauczyciele sie naprawdÄ™ czepiaja bez sensu. ale zawsze jest tez w tym troche naszej winy. sweatdrop jaka moja wina... wszystkie zadania dobrze zrobilam... nie jestem w klasie matematycznej... sweatdrop mniejsza z tym... wazne, ze nie jedynka whee ninja skad wiesz ze dobrze ninja bo mowila mi, ze zadania dobrze obliczam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:05 pm
Aidanna bo mowila mi, ze zadania dobrze obliczam cos tu mieszasz ale whatever ....
czesc Bajbe :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:06 pm
Ryuukei oshii Aidanna bo mowila mi, ze zadania dobrze obliczam cos tu mieszasz ale whatever ....
czesc Bajbe :*wlasnie chodzi o to, ze nie... ona jest straszna zyla i tyle ;p kolezanke dzien wczesniej pytala i za jeden blad jej tez wstawila 2 gonk zgroza >,>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Aidanna bo mowila mi, ze zadania dobrze obliczam cos tu mieszasz ale whatever ....
czesc Bajbe :*nu witam witam ! wiesz mala ze zycie jest piekne ? biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna bo mowila mi, ze zadania dobrze obliczam cos tu mieszasz ale whatever ....
czesc Bajbe :*wlasnie chodzi o to, ze nie... ona jest straszna zyla i tyle ;p kolezanke dzien wczesniej pytala i za jeden blad jej tez wstawila 2 gonk zgroza >,> ninja a wiesz ze przez ten jeden blad mozesz cala klase jesli nie mature zawalic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:08 pm
Lethiel nu witam witam ! wiesz mala ze zycie jest piekne ? biggrin heart ninja nei nie jest przynajmniej moje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:09 pm
Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii Aidanna bo mowila mi, ze zadania dobrze obliczam cos tu mieszasz ale whatever ....
czesc Bajbe :*wlasnie chodzi o to, ze nie... ona jest straszna zyla i tyle ;p kolezanke dzien wczesniej pytala i za jeden blad jej tez wstawila 2 gonk zgroza >,> ninja a wiesz ze przez ten jeden blad mozesz cala klase jesli nie mature zawalic ninja ale ja zadania mialam dobrze zrobione... na maturze z matmy sie nie mowi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:10 pm
Aidanna ale ja zadania mialam dobrze zrobione... na maturze z matmy sie nie mowi gonk == zalamujesz mnie dziewczyno ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:10 pm
Aidanna BeeWolf To jest wielka niespodzianka smile xD i mam czekac do piatku.... zje mnie ciekawosc nyo x3 ALE JESTES xp E tam smile ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:11 pm
Ryuukei oshii Lethiel nu witam witam ! wiesz mala ze zycie jest piekne ? biggrin heart ninja nei nie jest przynajmniej moje ninja jest tylko jeszcze tego nie zauwazylas wink *tuuli ja mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:11 pm
Ryuukei oshii Aidanna ale ja zadania mialam dobrze zrobione... na maturze z matmy sie nie mowi gonk == zalamujesz mnie dziewczyno ==to sobie miej lekcje z moja nauczycielka to zobaczysz jak to jest jak jestes taka madra confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:12 pm
BeeWolf Aidanna BeeWolf To jest wielka niespodzianka smile xD i mam czekac do piatku.... zje mnie ciekawosc nyo x3 ALE JESTES xp E tam smile .... i tak sie dowiedzialam dramallama mrgreen tworzczy jestescie jak nic pirate blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|