|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:26 am
Omega Sun *oglada "Muminki"* dopiero teraz widze jaka to przerazajaca i mroczna dobranocka.. powinna miec zolty trojkacik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:28 am
opcy Omega Sun *oglada "Muminki"* dopiero teraz widze jaka to przerazajaca i mroczna dobranocka.. powinna miec zolty trojkacik xd  Cii, schowaj to, przestraszysz panie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:28 am
Omega Sun Lina-san Omega Sun *oglada "Muminki"* dopiero teraz widze jaka to przerazajaca i mroczna dobranocka.. powinna miec zolty trojkacik xd Ja po jedynym odcinku jak bylam mała , jak mama muminka zniknela w czarnym cylindrze, balam sie pojsc spac. hehe, to zdecydowanie nie bajka dla dzieci, jak bylam mala balam sie Buki i takich dziwnych ludzikow wygladajacych jak biale slupki z mackami... chodzily w stadach i chyba razily pradem czy cos w tym stylu xd Pamietam, pamietam tez zw e muminkach chyba byla naprawde straszna muzyka w niektorych momentach do tego caly ten klimat tej bajki gdy bylam mala mnie przerazal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:31 am
opcy Omega Sun *oglada "Muminki"* dopiero teraz widze jaka to przerazajaca i mroczna dobranocka.. powinna miec zolty trojkacik xd  O_O...iiiiii >o< *chowa sie do szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:33 am
Lina-san Pamietam, pamietam tez zw e muminkach chyba byla naprawde straszna muzyka w niektorych momentach do tego caly ten klimat tej bajki gdy bylam mala mnie przerazal taka mroczna dobranocka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:36 am
Omega Sun Lina-san Pamietam, pamietam tez zw e muminkach chyba byla naprawde straszna muzyka w niektorych momentach do tego caly ten klimat tej bajki gdy bylam mala mnie przerazal taka mroczna dobranocka wink Cos jakby "Godzina swobodnej pogadanki z Romkiem"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:41 am
mraf mraf...
fajna plyta o!
Pelican - [The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw #06] Aurora Borealis [4:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:57 am
opcy mraf mraf... fajna plyta o! Pelican - [The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw #06] Aurora Borealis [4:55]smutne.. kwotuje sam siebie.. Behold... The Arctopus - [Arctopocalypse Now... Warmageddon Later #02] You Will Be Reincarnated As An Imperial Attack Spaceturtle (Part 1) [8:21]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:10 am
opcy Omega Sun *oglada "Muminki"* dopiero teraz widze jaka to przerazajaca i mroczna dobranocka.. powinna miec zolty trojkacik xd  znowu zapomniałam o muminkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:20 am
EvilYuki znowu zapomniałam o muminkach... *pstryk ja w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:26 am
opcy EvilYuki znowu zapomniałam o muminkach... *pstryk ja w nos* ała. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:28 am
EvilYuki opcy EvilYuki znowu zapomniałam o muminkach... *pstryk ja w nos* ała. emo (happy/joy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:32 am
...A widzę, że tu ludzie grzeszą... ninja ...Cóż, ja, jak zwykle - o Muminkach nie zapomniałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:34 am
Omega Sun takich dziwnych ludzikow wygladajacych jak biale slupki z mackami... chodzily w stadach i chyba razily pradem czy cos w tym stylu xd ...Hatifnaty. (Hatifnaci/Hatifnatowie - nie wiem jak się odmienia, ale chyba Hatifnaty).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:37 am
RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun takich dziwnych ludzikow wygladajacych jak biale slupki z mackami... chodzily w stadach i chyba razily pradem czy cos w tym stylu xd ...Hatifnaty. (Hatifnaci/Hatifnatowie - nie wiem jak się odmienia, ale chyba Hatifnaty). a ja jestem wielką fanką Włóczykija redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|