|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 1:48 am
a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 1:50 am
Baliaur a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl no a co mam robic tak lezec w lozku i sie opierdzielac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 1:56 am
Twisted_Exile Baliaur a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl no a co mam robic tak lezec w lozku i sie opierdzielac mrgreen twisted rob to co ja nie rob nic i czerp z tego pelna satisfaction cool heart
czasami nie robienie nic i gapienie sie w niebo lub na wode jest wery fajne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 1:58 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl no a co mam robic tak lezec w lozku i sie opierdzielac mrgreen twisted rob to co ja nie rob nic i czerp z tego pelna satisfaction cool heart
czasami nie robienie nic i gapienie sie w niebo lub na wode jest wery fajne mrgreen ale co za przyjemnosc w robieniu tego samej mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 2:03 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl no a co mam robic tak lezec w lozku i sie opierdzielac mrgreen twisted rob to co ja nie rob nic i czerp z tego pelna satisfaction cool heart
czasami nie robienie nic i gapienie sie w niebo lub na wode jest wery fajne mrgreen ale co za przyjemnosc w robieniu tego samej mrgreen twisted eh Ty to kuna chcesz wszystko od razu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 2:05 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl no a co mam robic tak lezec w lozku i sie opierdzielac mrgreen twisted rob to co ja nie rob nic i czerp z tego pelna satisfaction cool heart
czasami nie robienie nic i gapienie sie w niebo lub na wode jest wery fajne mrgreen ale co za przyjemnosc w robieniu tego samej mrgreen twisted eh Ty to kuna chcesz wszystko od razu ninja pirate nom przydaloby sie ale wiem ze raczej malo prawdopodobne pirate chciez zawsze mozna pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 2:07 am
no zawsze mozna ninja pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 2:12 am
Touch your thighs, I'm the lonely one Remember that lass, because that was the right one Oh, all your mysteries are moving in the sun And show some love and respect Wanna get some love and respect Baby you can see that the gazing eye won't lie Don't give up your lover tonight Cause it's just you, me and this fire, alright Let's tend to the engine tonight
Oh
She found a lonely sound She keeps on waiting for time out there Oh love, can you love me babe Love, is this loving babe Is time turning around
Feast your eyes, I'm the only one Control me, console me Cause that's just how it should be done Oh, all your history's like fire from a busted gun Now show some love and respect Don't wanna get a life of regret
But baby you can see that the gazing eye won't lie Don't give up your lover tonight
She found a lonely sound She keeps on waiting for time out there Oh love, can you love me babe Love, is this loving babe Is time turning around
He slips into the bedroom And you know he misses alright Old names, we'll make sweet Will sustain us through the night Inside my bedroom baby Touch me, oh tonight Promises, we'll make some Will reveal our sense of right
You should be in my space You should be in my life You should be in my space You should be in my life You could be in my space
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 4:14 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur a Ty co znowu? ninja ranny ptashku? rofl no a co mam robic tak lezec w lozku i sie opierdzielac mrgreen twisted rob to co ja nie rob nic i czerp z tego pelna satisfaction cool heart
czasami nie robienie nic i gapienie sie w niebo lub na wode jest wery fajne mrgreen nie zasze... 3 miesiac moich wakacji to robie... i jeszcze 2 przedemna.. na dluzsza mete nierobienie nic staje sie wkurzajace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 4:29 am
Ozzwald nie zasze... 3 miesiac moich wakacji to robie... i jeszcze 2 przedemna.. na dluzsza mete nierobienie nic staje sie wkurzajace... nie ma jak zycie studenckie....... mrgreen swoja droga tak nic nie robic to mozna oszalec.....chociaz na jakas wycieczke sie trzeba wybrac.....w ciekawe miejsce.... mrgreen a tak na marginesie to witam..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 4:31 am
revcat Ozzwald nie zasze... 3 miesiac moich wakacji to robie... i jeszcze 2 przedemna.. na dluzsza mete nierobienie nic staje sie wkurzajace... nie ma jak zycie studenckie....... mrgreen swoja droga tak nic nie robic to mozna oszalec.....chociaz na jakas wycieczke sie trzeba wybrac.....w ciekawe miejsce.... mrgreen a tak na marginesie to witam..... 3nodding witam i zegnam.. koncze jazdy o 16 i jakos po tej godzinie zawitam dopiero... jesli gdzies samochodu nie rozwale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 4:35 am
Ozzwald revcat Ozzwald nie zasze... 3 miesiac moich wakacji to robie... i jeszcze 2 przedemna.. na dluzsza mete nierobienie nic staje sie wkurzajace... nie ma jak zycie studenckie....... mrgreen swoja droga tak nic nie robic to mozna oszalec.....chociaz na jakas wycieczke sie trzeba wybrac.....w ciekawe miejsce.... mrgreen a tak na marginesie to witam..... 3nodding witam i zegnam.. koncze jazdy o 16 i jakos po tej godzinie zawitam dopiero... jesli gdzies samochodu nie rozwale... no to kuna nie rozbij......je bede wieczorem jeszcze....teraz tez na chwile.....powodzenia na miescie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 10:23 am
revcat Ozzwald nie zasze... 3 miesiac moich wakacji to robie... i jeszcze 2 przedemna.. na dluzsza mete nierobienie nic staje sie wkurzajace... nie ma jak zycie studenckie....... mrgreen swoja droga tak nic nie robic to mozna oszalec.....chociaz na jakas wycieczke sie trzeba wybrac.....w ciekawe miejsce.... mrgreen a tak na marginesie to witam..... 3nodding czy Ty cos mowiles? mrgreen rofl zadanie na nastepny tydzien: podtopienie Gen Revcata rofl kuna nie uwierzycie.... dostalam inwajta do polysh elyte glyt rofl
czaicie? ja! hehehehe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 2:01 pm
Baliaur revcat Ozzwald nie zasze... 3 miesiac moich wakacji to robie... i jeszcze 2 przedemna.. na dluzsza mete nierobienie nic staje sie wkurzajace... nie ma jak zycie studenckie....... mrgreen swoja droga tak nic nie robic to mozna oszalec.....chociaz na jakas wycieczke sie trzeba wybrac.....w ciekawe miejsce.... mrgreen a tak na marginesie to witam..... 3nodding czy Ty cos mowiles? mrgreen rofl zadanie na nastepny tydzien: podtopienie Gen Revcata rofl kuna nie uwierzycie.... dostalam inwajta do polysh elyte glyt rofl
czaicie? ja! hehehehe mrgreen rofl musieli sie pomylic albo maja dzien dobroci dla zwierzat rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|