|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:03 am
Hungarian Aoyama engem nem érdekel most semmi mert nincs miből érdekeljen pedig az a maszkos cucc jól jönne XD am jól nézek ki? A vámpíros melett ez tetszik eddig a legjobban^^ Ma egy ezressel megdobott a daily O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:09 pm
Narcisz Hehe.. mondjuk hallottam többen laptak hamu-hamu-t vagy akváriumos kikky cicát, meg ilyet... én meg a lionfishtailt vettem emg amikor még 40K volt.... vagy a fekete anygalomat amikor azis még jó drága volt..nincs türelmem, de már tanultam előle sweatdrop Jaja ismerős... pl a borz meg a csibecucc is jóval olcsóbb már mint amikor megvettem... Nekem meg nem vicc de ma NEM volt dailym O.O Holnap ki megy múzeumokba budapestiek? smile (Múzeumok Éjszakája) Az én angyalos avim (is) jó? ^^ Bírom ezt a kékesfehéret smile Am nemigen szoktam ilyet kérni de AKI akar(!) dobjon meg 1000 golddal köszi ^^ Gyűjtök arra a kék karácsonycuccra amiben azok a mérges fehér szemek vannak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:27 pm
Nekem olyan fordul elő, hogy hiába kattintok rá nem hajlandó működni egyik oldaon. Bár annyira nem zavar. Hahj, de jó egyeseknek múzeumozni.. én éppen az egész szobámat szanálom, bútortisztitó sprétől, meg a azé ppen festet folyosótól meg fáj a fejem mint a franc... még jó hogy hagyományos asztmám van mert menyi por va a szobámban és amit felvertem most emghaltam volna ha allergiás volnaXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 1:57 am
Narcisz Nekem olyan fordul elő, hogy hiába kattintok rá nem hajlandó működni egyik oldaon. Bár annyira nem zavar. Hahj, de jó egyeseknek múzeumozni.. én éppen az egész szobámat szanálom, bútortisztitó sprétől, meg a azé ppen festet folyosótól meg fáj a fejem mint a franc... még jó hogy hagyományos asztmám van mert menyi por va a szobámban és amit felvertem most emghaltam volna ha allergiás volnaXD Bocsi nem tudhattam. És sajnálom... *vállveregetés*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 1:57 am
huh...virágom milyen kis cukros ciccás úszógumid van xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 4:20 am
Éééés meglett a másik szempár ez a Batmanszerű smile Nagyon gonosz kinézetű? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 5:58 am
Csináljunk ma egy medencés bulit a gaian?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 6:57 am
Lurzt Csináljunk ma egy medencés bulit a gaian? Jó 5let smile De hol (melyik town "szerveren") és mikor? Javaslom hogy ne az 1000ra és társaira menjünk hanem egy kihaltabbra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 7:08 am
Úgy lesz arra gondoltam (persze ha nem felejtem el) hogy 20:00 a town-ban megkeresek egy kihalt de medencés helyet és beírom a táblára magyarul így könnyedén rá találtok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 7:29 am
Lurzt Úgy lesz arra gondoltam (persze ha nem felejtem el) hogy 20:00 a town-ban megkeresek egy kihalt de medencés helyet és beírom a táblára magyarul így könnyedén rá találtok Oké de a "háztömbszámot" (a sokjegyűt) azért majd írd ide... + dolog: nem biztos hogy itt leszek 8kor (Múzeumok Éjszakája ugye) majd ha lesz legközelebb arra jövök el, ha nem 28án lesz. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 7:55 am
okszi de ha rá jövök hogy hogyan is kell (nagy valószínűséggel fogok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 8:50 am
medencés buli jóóó hol ?? én is beférek ??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 8:58 am
Akinek mond valamit az az évszám, hogy 2012, az vegye meg a "3. Évezred" legújabb számát, egy gyönyörű összefoglalással a maja időszámítás végéről smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 9:24 am
Én azon a világvége cuccon mindig csak röhögni tudtam.... Most komolyan, pasas kiszámolta x száz évre előre a naptárat aztán megunta/meghalt/megbetegedet/kölykei lettek és más dolga. Semmi értelme nem lett volna még tovább vinni. 2012-ben egyedül az a kis gravitációs ingadozás lesz szemétség amit a melletünk elhaladó meteor fog okozni. Lesz pár áramszünet, egy-két szökőár, azt annyi, ha a világhábrorúkat túléltük, akkor ezt is túl fojuk.
Medencés buliban benne vagyok,mostmár tuti nem sülyedek elXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 12:48 pm
Bocsi teljesen megfeledkeztem az idő pontról nagyon sajnálom crying Majd holnap 19:00-re
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|