|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:38 am
Ale fajne sa te nowe ubrania! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:39 am
Pszczola_M Ale fajne sa te nowe ubrania! biggrin super, w koncu cos co mozna nosic nie w zestawie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:04 am
Omega Sun Pszczola_M Ale fajne sa te nowe ubrania! biggrin super, w koncu cos co mozna nosic nie w zestawie wink mi się bardzo podobaja te bolerka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:14 am
EvilYuki Omega Sun Pszczola_M Ale fajne sa te nowe ubrania! biggrin super, w koncu cos co mozna nosic nie w zestawie wink mi się bardzo podobaja te bolerka 3nodding mnie sie wszystko podoba! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:24 am
Witam i już znikam dodam tylko: Fajnie że dziewczyny się wreszcie normalnie dogadujecie (Ryuukei oshii and Omi) bo wczoraj to jakby ciężka chmura zapadła na forum. Ubranka są fajne tylko nie bardzo mam na nie kasę. Dlatego wyglądam jak wyglądam gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:27 am
Renegat2x Witam i już znikam dodam tylko: Fajnie że dziewczyny się wreszcie normalnie dogadujecie (Ryuukei oshii and Omi) bo wczoraj to jakby ciężka chmura zapadła na forum. Ubranka są fajne tylko nie bardzo mam na nie kasę. Dlatego wyglądam jak wyglądam gonk sweatdrop WTF?! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:40 am
o nie... spadlam na avi arenie gonk mialam 3 miejsce, a teraz 76 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 6:41 am
Renegat2x Witam i już znikam dodam tylko: Fajnie że dziewczyny się wreszcie normalnie dogadujecie (Ryuukei oshii and Omi) bo wczoraj to jakby ciężka chmura zapadła na forum. Ubranka są fajne tylko nie bardzo mam na nie kasę. Dlatego wyglądam jak wyglądam gonk sweatdrop co Ty opowiadasz chlopczyku... przeciez my sie bardzo lubimy z Moni (ale to fakt, na forum czasem wyrabiamy dziwne rzeczy i ktos moglby pomyslec inaczej wink ), ona jest dla mnie jak wirtualna siostra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 7:37 am
cos sie posypalo...
...bombaklat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 7:53 am
Omega Sun Renegat2x Witam i już znikam dodam tylko: Fajnie że dziewczyny się wreszcie normalnie dogadujecie (Ryuukei oshii and Omi) bo wczoraj to jakby ciężka chmura zapadła na forum. Ubranka są fajne tylko nie bardzo mam na nie kasę. Dlatego wyglądam jak wyglądam gonk sweatdrop co Ty opowiadasz chlopczyku... przeciez my sie bardzo lubimy z Moni (ale to fakt, na forum czasem wyrabiamy dziwne rzeczy i ktos moglby pomyslec inaczej wink ), ona jest dla mnie jak wirtualna siostra smile siostra corka...cos tam jeszcze bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 7:57 am
Ryuukei oshii siostra corka...cos tam jeszcze bylo xd uu... jest i Moni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 8:18 am
opcy Ryuukei oshii siostra corka...cos tam jeszcze bylo xd uu... jest i Moni... straszne co Bucu-bu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 8:21 am
Aidanna o nie... spadlam na avi arenie gonk mialam 3 miejsce, a teraz 76 crying przestali cie podziwiać, biedna ty ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|