|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 3:53 am
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun w koncu dali jakies oryginalne ciuszki xd Omi mozg ci sie zagotowal pod tym recznikiem burning_eyes ja nie mowie o tych, ktore mam na sobie, bo one -jak nazwa wskazuje- sa "anti-fashion" (ale nie moglam sie oprzec zeby ich nie kupic, te gacie w grochy sa czadowe xd ) ale te z Barton sa calkiem ladne, bo zwyczajne. Te na wyspie tez moga byc, ale schrzanili sukienke, jest za bardzo bulowata, za to buty sa fajne. A Ty co taka naburmuszona ostatnio? Gniewasz sie na mnie za cos? O.o nie jestem naburmuszona o.O mi sie podobaja te wstazki we wlosach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:03 am
Ryuukei oshii O.o nie jestem naburmuszona o.O mi sie podobaja te wstazki we wlosach wczoraj odnioslam takie wrazenie, ze jestes za cos zla... no coz, widocznie przewrazliwiona jestem confused Sa ladne, ale nie w moim stylu, za to ladne jest to bolerko, ktore masz na sobie i spodniczki sa calkiem w porzadku, buciki z barton sa swietne i tanie. Zestaw anti-fashion jest czadowy, kupilam wszystkie elementy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:07 am
Omega Sun wczoraj odnioslam takie wrazenie, ze jestes za cos zla... no coz, widocznie przewrazliwiona jestem confused Sa ladne, ale nie w moim stylu, za to ladne jest to bolerko, ktore masz na sobie i spodniczki sa calkiem w porzadku, buciki z barton sa swietne i tanie. Zestaw anti-fashion jest czadowy, kupilam wszystkie elementy xd chyba wiem o ktory moment ci chodzi to z tymy "nie nie wiem" apomnaialm wstawic " mrgreen " 3nodding a takto o co moglabym sie naciebie malenka gniewac:*
ja nic nie kupilam gonk z tego anit fashion choc kusily faktycznie mnie bokserki xd za to kupilam wszystko od kocura rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:13 am
Ryuukei oshii chyba wiem o ktory moment ci chodzi to z tymy "nie nie wiem" apomnaialm wstawic " mrgreen " 3nodding a takto o co moglabym sie naciebie malenka gniewac:*
ja nic nie kupilam gonk z tego anit fashion choc kusily faktycznie mnie bokserki xd za to kupilam wszystko od kocura rofl nie wiem, z Toba to nigdy nic nie wiadomo wink Gacie sa swietne, najbardziej podobaja mi sie koraliki, mam jeszcze ten pstrokaty zakiet ale on nie pasuje mi do niczego, u kota tez kupilam wszystko, za to zestaw meksykanski nie podoba mi sie wcale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:18 am
Omega Sun Ryuukei oshii chyba wiem o ktory moment ci chodzi to z tymy "nie nie wiem" apomnaialm wstawic " mrgreen " 3nodding a takto o co moglabym sie naciebie malenka gniewac:*
ja nic nie kupilam gonk z tego anit fashion choc kusily faktycznie mnie bokserki xd za to kupilam wszystko od kocura rofl nie wiem, z Toba to nigdy nic nie wiadomo wink Gacie sa swietne, najbardziej podobaja mi sie koraliki, mam jeszcze ten pstrokaty zakiet ale on nie pasuje mi do niczego, u kota tez kupilam wszystko, za to zestaw meksykanski nie podoba mi sie wcale ninja fajan ta kurtała mariaczi jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:27 am
Ryuukei oshii ninja fajan ta kurtała mariaczi jest mrgreen dla mnie nie pasuje, ale dla meskich avkow bedzie w sam raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:29 am
Omega Sun Ryuukei oshii ninja fajan ta kurtała mariaczi jest mrgreen dla mnie nie pasuje, ale dla meskich avkow bedzie w sam raz scream a ty jak zawsze marudzisz scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:36 am
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii ninja fajan ta kurtała mariaczi jest mrgreen dla mnie nie pasuje, ale dla meskich avkow bedzie w sam raz scream a ty jak zawsze marudzisz scream nie bylabym soba gdybym nie marudzila wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:40 am
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii ninja fajan ta kurtała mariaczi jest mrgreen dla mnie nie pasuje, ale dla meskich avkow bedzie w sam raz scream a ty jak zawsze marudzisz scream nie bylabym soba gdybym nie marudzila wink ej przeciez to ja jestem od marudzenia confused mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:52 am
Ryuukei oshii ej przeciez to ja jestem od marudzenia confused mrgreen ale jestes moja idolka, chcialam byc taka jak Ty lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 4:53 am
Omega Sun Ryuukei oshii ej przeciez to ja jestem od marudzenia confused mrgreen ale jestes moja idolka, chcialam byc taka jak Ty lol cool no ba ja jestem idelanym wzorem do nasladowania jesli chodzi o marudzenie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 5:14 am
Ryuukei oshii cool no ba ja jestem idelanym wzorem do nasladowania jesli chodzi o marudzenie cool *wiesza sobie zdjecie nowej idolki nad lozkiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|