|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:19 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki # Makowiecki Band - "Can't get out of my head" Makowiecki Band - Miedzy nocą a dniem ninja Makowiecki Band- "Piosenka na Nie" wink Rinku :* :* jak tam szkola? XDD Rynn: witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:22 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki # Makowiecki Band - "Can't get out of my head" Makowiecki Band - Miedzy nocą a dniem ninja Makowiecki Band- "Piosenka na Nie" wink Rinku :* :* jak tam szkola? XDD Rynn: witaj 3nodding szkola? no, fajnie, fajnie jest, ale wolalabym jednak wakacje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:26 am
EvilYuki szkola? no, fajnie, fajnie jest, ale wolalabym jednak wakacje... 3nodding nu to tak jak ja ninja stresujesz się matura ?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:27 am
Rynn the Vampire Makowiecki Band - Nigdy Nie Będę Słuchała Takiej Komercji
*yawn* komercyjnosc w tym przypadku jest najmniejszym praoblemem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:31 am
Rin_Youkai EvilYuki szkola? no, fajnie, fajnie jest, ale wolalabym jednak wakacje... 3nodding nu to tak jak ja ninja stresujesz się matura ?XD troszku tak. normalnie sie przykladam do nauki o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:34 am
przyszlem tylko na moment zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:35 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki szkola? no, fajnie, fajnie jest, ale wolalabym jednak wakacje... 3nodding nu to tak jak ja ninja stresujesz się matura ?XD troszku tak. normalnie sie przykladam do nauki o_O Heh. To prawie tak jak ja. Z tym, że ja się przykładam domowo, bo w szkole historii sztuki nie mam (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:36 am
Rynn the Vampire EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki szkola? no, fajnie, fajnie jest, ale wolalabym jednak wakacje... 3nodding nu to tak jak ja ninja stresujesz się matura ?XD troszku tak. normalnie sie przykladam do nauki o_O Heh. To prawie tak jak ja. Z tym, że ja się przykładam domowo, bo w szkole historii sztuki nie mam (; no wlasnie ja sie wciaz waham... czy historię sztuki zdawac, czy nie. Na ASP sie nie dostane z moimi umiejetnosciami, wiec na co mi? Z drugiej strony zas kusi mnie pokrewienstwo historii i historii sztuki, a dwa przedmioty to nie to co jeden...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:40 am
Uła, historia =/= historia sztuki (; Ja na ASP się nie wybieram, też bym się nie dostała, za to na socjologię i owszem, a tam mi się to przyda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:43 am
Rynn the Vampire Uła, historia =/= historia sztuki (; Ja na ASP się nie wybieram, też bym się nie dostała, za to na socjologię i owszem, a tam mi się to przyda.
a nieprawda, historia i historia sztuki maja bardzo wiele wspolnego, tak samo jak historia z WOS-em 3nodding na socjologię? mozna tez zdawac WOS lub historie pewnie ,to na pewno masz w szkole. Moglabys sprobowac zdawac na ASP, uwazam, że rysujesz bardzo ladnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 4:48 am
EvilYuki Rynn the Vampire Uła, historia =/= historia sztuki (; Ja na ASP się nie wybieram, też bym się nie dostała, za to na socjologię i owszem, a tam mi się to przyda.
a nieprawda, historia i historia sztuki maja bardzo wiele wspolnego, tak samo jak historia z WOS-em 3nodding na socjologię? mozna tez zdawac WOS lub historie pewnie ,to na pewno masz w szkole. Moglabys sprobowac zdawac na ASP, uwazam, że rysujesz bardzo ladnie smile Pheh, cóż. Może u was w szkole tak. U nas historia ma guzik wspólnego z historią sztuki (;
Na socjologię można zdawać dużo rzeczy..Historia sztuki mi po prostu pasuje :3
A co do ASP - może i mogłabym zdawać, ale tam trzeba zdać akt, a ja raz, że nie mam czasu chodzić na kursy i się doszkalać a dwa, że nie cierpię martwej natury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 5:53 am
skad na gai taki wysyp itemkow z gry word bump? Czyzby mozna bylo wymienic juz gdzies bilety?
edit: nie na gai, tylko w markecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 5:59 am
Omega Sun skad na gai taki wysyp itemkow z gry word bump? Czyzby mozna bylo wymienic juz gdzies bilety? edit: nie na gai, tylko w markecie niejestem pewien ale chyba jescze nie mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 6:03 am
Shui_Inamoto Omega Sun skad na gai taki wysyp itemkow z gry word bump? Czyzby mozna bylo wymienic juz gdzies bilety? edit: nie na gai, tylko w markecie niejestem pewien ale chyba jescze nie mozna a niektorzy juz maja po kilka sztuk i te czapeczki sa prawie na kazdej stronie w markecie ninja Pewnie ktos wykorzystal jakis bug i lepiej tego nie kupowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|