|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:40 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai dobrze ze zdajesz sobie z tego sprawe i że chetna jestes na nowe doświadczenia, odmienne- prawda? ;] no pewnie 3nodding jeszcze nie miałąm do czynienia z damskim bokserem, ale całe zycie przede mną wink to widze przygotowanaś na troche odmienne doświadczenia, szkoda wink jestem realistką 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:42 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai dobrze ze zdajesz sobie z tego sprawe i że chetna jestes na nowe doświadczenia, odmienne- prawda? ;] no pewnie 3nodding jeszcze nie miałąm do czynienia z damskim bokserem, ale całe zycie przede mną wink to widze przygotowanaś na troche odmienne doświadczenia, szkoda wink jestem realistką 3nodding si, na własne uogólniające życzenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:43 am
Lavagetas_heqetai si, na własne uogólniające życzenie wink nieprawda, to społeczeństwo mnie tak nauczyło smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:45 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai si, na własne uogólniające życzenie wink nieprawda, to społeczeństwo mnie tak nauczyło smile o zyciu prywatno-sercowym uczysz sie od społeczenstwa? uuu niedobrze ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:46 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai si, na własne uogólniające życzenie wink nieprawda, to społeczeństwo mnie tak nauczyło smile o zyciu prywatno-sercowym uczysz sie od społeczenstwa? uuu niedobrze ;P nu nie, traktuję te szuje które kłamały jako część społeczeństwa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:48 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai si, na własne uogólniające życzenie wink nieprawda, to społeczeństwo mnie tak nauczyło smile o zyciu prywatno-sercowym uczysz sie od społeczenstwa? uuu niedobrze ;P nu nie, traktuję te szuje które kłamały jako część społeczeństwa 3nodding i zakladasz ze znow podobny ci sie trafi? ;> hmm to chyba nie realizm a masohizm ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:50 am
Lavagetas_heqetai i zakladasz ze znow podobny ci sie trafi? ;> hmm to chyba nie realizm a masohizm ;] nie trafi, bo na razie daję sobie spokój 3nodding młoda jestem, mam mnóstwo czasu na fagasów, poczekam aż skończę studia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 11:50 am