|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:34 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a masz chłopcze jakiś wypis od lekarza, zwolnienie jakieś, receptę...? tak! no, masz o.O a gdzie pieczątka internisty? pokazuje odcisk z ziemniaka w rogu> tu hmmm... taka trochę... dziwna... *kręci nosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:36 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a masz chłopcze jakiś wypis od lekarza, zwolnienie jakieś, receptę...? tak! no, masz o.O a gdzie pieczątka internisty? pokazuje odcisk z ziemniaka w rogu> tu hmmm... taka trochę... dziwna... *kręci nosem* no co ty, normalna widzisz? chory...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:41 am
Lavagetas_heqetai no co ty, normalna widzisz? chory... hmmm... *mysli* no, faktycznie, chory... i cóz ja poradzę? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:42 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai no co ty, normalna widzisz? chory... hmmm... *mysli* no, faktycznie, chory... i cóz ja poradzę? emo chyba nic rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:45 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai no co ty, normalna widzisz? chory... hmmm... *mysli* no, faktycznie, chory... i cóz ja poradzę? emo chyba nic rofl *pac go w łapę* a leków to ty na to żadnych nie masz przepisanych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:47 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai no co ty, normalna widzisz? chory... hmmm... *mysli* no, faktycznie, chory... i cóz ja poradzę? emo chyba nic rofl *pac go w łapę* a leków to ty na to żadnych nie masz przepisanych? mam jeden: 'wyrozumiała osoba' ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:54 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai no co ty, normalna widzisz? chory... hmmm... *mysli* no, faktycznie, chory... i cóz ja poradzę? emo chyba nic rofl *pac go w łapę* a leków to ty na to żadnych nie masz przepisanych? mam jeden: 'wyrozumiała osoba' ;] *rozgląda się* ojej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:56 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai no co ty, normalna widzisz? chory... hmmm... *mysli* no, faktycznie, chory... i cóz ja poradzę? emo chyba nic rofl *pac go w łapę* a leków to ty na to żadnych nie masz przepisanych? mam jeden: 'wyrozumiała osoba' ;] *rozgląda się* ojej... wierze ze jestes wyrozumiala ;] a teraz uciekam- na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:04 am
hmmm...yuki...masz fajne to nakrycie na glowce... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:25 am
zuzika hmmm...yuki...masz fajne to nakrycie na glowce... 4laugh senkju cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:28 am
Ignite - [Our Darkest Days #07] Slowdown
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:34 am
nu pewnie, że głosujta, ale na kogo? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:35 am
EvilYuki nu pewnie, że głosujta, ale na kogo? wink no jak to na mnie smile emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:36 am
BeeWolf EvilYuki nu pewnie, że głosujta, ale na kogo? wink no jak to na mnie smile emo no dobziu, 10 Ci dałam, chociaż taki niedobruch z Ciebie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|