|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:05 am
Falcone jakie napoje xd question mi by sie przydalo bo kawy tylko dwie w zyciu wypilem xp a po 6 godzinach w szkole bateryjka wysiada sweatdrop izotoniczne to np powerade- mozna je pic bez ograniczen, szybko uzupelniaja niedobory np soli mineralnych (sa dobre dla sportowcow, albo po wysilku fizycznym lub przy oslabieniu) a energetyczne to np redbull ale one maja mnostwo kofeiny (duzo wiecej niz kawa) wiec nie powinno sie pic ich wiecej niz jeden chociaz swietnie napedzaja do dzialania (moja kolezanka okreslila to że: "ma sie po nich taki 'wytrzeszcz' " )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:14 am
Omega Sun Falcone jakie napoje xd question mi by sie przydalo bo kawy tylko dwie w zyciu wypilem xp a po 6 godzinach w szkole bateryjka wysiada sweatdrop izotoniczne to np powerade- mozna je pic bez ograniczen, szybko uzupelniaja niedobory np soli mineralnych (sa dobre dla sportowcow, albo po wysilku fizycznym lub przy oslabieniu) a energetyczne to np redbull ale one maja mnostwo kofeiny (duzo wiecej niz kawa) wiec nie powinno sie pic ich wiecej niz jeden chociaz swietnie napedzaja do dzialania (moja kolezanka okreslila to że: "ma sie po nich taki 'wytrzeszcz' " ) trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:25 am
Mam do was pytanie bo mnie dawno na gai nie bylo. Kiedyś listy przed otwarciem kosztowały 4tys. a teraz koszkują 10tys. Czy on będzie tańszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:26 am
Falcone Omega Sun Falcone jakie napoje xd question mi by sie przydalo bo kawy tylko dwie w zyciu wypilem xp a po 6 godzinach w szkole bateryjka wysiada sweatdrop izotoniczne to np powerade- mozna je pic bez ograniczen, szybko uzupelniaja niedobory np soli mineralnych (sa dobre dla sportowcow, albo po wysilku fizycznym lub przy oslabieniu) a energetyczne to np redbull ale one maja mnostwo kofeiny (duzo wiecej niz kawa) wiec nie powinno sie pic ich wiecej niz jeden chociaz swietnie napedzaja do dzialania (moja kolezanka okreslila to że: "ma sie po nich taki 'wytrzeszcz' " ) trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun no cos ty, ja nie musialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:27 am
Falcone trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun przeciez w klasie maturalnej sa najwieksze luzy... no i nie slyszales o nowym pomysle milosciwie nam panujacego ministra Romana? mozna oblac jeden przedmiot i i tak zdac mature blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:28 am
Gajusia Mam do was pytanie bo mnie dawno na gai nie bylo. Kiedyś listy przed otwarciem kosztowały 4tys. a teraz koszkują 10tys. Czy on będzie tańszy? tylko jezeli po otwarciu w srodku bedzie jakis szajs ale na ogol zamkniete kosztuja tak 8-10k... inflacja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:30 am
Omega Sun Falcone trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun przeciez w klasie maturalnej sa najwieksze luzy... no i nie slyszales o nowym pomysle milosciwie nam panujacego ministra Romana? mozna oblac jeden przedmiot i i tak zdac mature blaugh a zaliczenie bedzie od 15%, a nie 30%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:34 am
dobry wieczor, mili panstwo mrgreen whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:41 am
Aidanna Omega Sun Falcone trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun przeciez w klasie maturalnej sa najwieksze luzy... no i nie slyszales o nowym pomysle milosciwie nam panujacego ministra Romana? mozna oblac jeden przedmiot i i tak zdac mature blaugh a zaliczenie bedzie od 15%, a nie 30% to moze od razu juz po podstawowce wreczmy wszystkim swiadectwa dojrzalosci, albo nie... od razu doktorat- po co sie dzieci maja stresowac.. a i tak nauczyciele sie skarza, ze sa przepracowani xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:49 am
Omega Sun to moze od razu juz po podstawowce wreczmy wszystkim swiadectwa dojrzalosci, albo nie... od razu doktorat- po co sie dzieci maja stresowac.. a i tak nauczyciele sie skarza, ze sa przepracowani xp po pierwszej klasie podstawowki powinni dawac swiadectwa dojrzalosci... w koncu beda umieli pisac i czytac... xd xd nie no, Romek po prostu daje sobie czadu w szkolnictwie xd (nie wspominajac o tym, na jaka ocene zdal mature z matematyki... xDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:49 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Falcone trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun przeciez w klasie maturalnej sa najwieksze luzy... no i nie slyszales o nowym pomysle milosciwie nam panujacego ministra Romana? mozna oblac jeden przedmiot i i tak zdac mature blaugh a zaliczenie bedzie od 15%, a nie 30% to moze od razu juz po podstawowce wreczmy wszystkim swiadectwa dojrzalosci, albo nie... od razu doktorat- po co sie dzieci maja stresowac.. a i tak nauczyciele sie skarza, ze sa przepracowani xp doktoratu w to nie mieszaj... tytuly naukowe to na uczelniach sie wydaje... a Roman to nie ma wladzy nad uczelniami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:53 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Falcone trzeba bedzie zainwestowac w to troche kasy zeby przezyc klase maturalna sweatdrop domokun przeciez w klasie maturalnej sa najwieksze luzy... no i nie slyszales o nowym pomysle milosciwie nam panujacego ministra Romana? mozna oblac jeden przedmiot i i tak zdac mature blaugh a zaliczenie bedzie od 15%, a nie 30% to moze od razu juz po podstawowce wreczmy wszystkim swiadectwa dojrzalosci, albo nie... od razu doktorat- po co sie dzieci maja stresowac.. a i tak nauczyciele sie skarza, ze sa przepracowani xp ludzie przestana sie uczyc... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:55 am
Aidanna ludzie przestana sie uczyc... talk2hand niektorzy i tak sie nie ucza... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:57 am
Anzelmo Aidanna ludzie przestana sie uczyc... talk2hand niektorzy i tak sie nie ucza... xP w domysle ja blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|