|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:49 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel fajniutki ;3 wreszcie bede miala pozadny sprzecik.. a na pasjanse nie ma mowy mrgreen za malo przemocy ! xD mam juz zgranego dungeon siege 2 ktory tylko na mnie czeka x3 i Heroesa V.. mrrrruuu... no i mojego UT ktore wreszcie nie bedzie sie zawieszac ;P i wszystkie te programy graficzne ktore wreszcie beda smigac.. *rozmazyla sie*
*wyrywa lamie obslinione kwiatki* emo ty masz te same marzenia co ja (no nie liczac UT) eek przyznaj sie- grzebałaś?...w moich myslach!!! ti ti riti... *nuci sobie grzebiac mu w myslach* ... eek eee.. ja ?! no cos ty lavus.. ja bym nigdy ! hehe.. he.. ^^' yy? napewno ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:50 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai oszukuja w te karty- jak ten blond- śmierdziel mógł miec 7 oczek z rzędu gonk bo to glupi dziad jest ! a ja nie moge grac w karty juz bo quality nie moizna zmieniac sad lepszy jednoreki- tylko zadko wpadaja fajne bonusy ja wole cards mrgreen wiecej ticketow i w sumie latwo wygrywac ;P
tylko ze teraz to mi to pelza >.>
witam renge :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:50 am
Lethiel fajniutki ;3 wreszcie bede miala pozadny sprzecik.. a na pasjanse nie ma mowy mrgreen za malo przemocy ! xD mam juz zgranego dungeon siege 2 ktory tylko na mnie czeka x3 i Heroesa V.. mrrrruuu... no i mojego UT ktore wreszcie nie bedzie sie zawieszac ;P i wszystkie te programy graficzne ktore wreszcie beda smigac.. *rozmazyla sie*
*wyrywa lamie obslinione kwiatki* emo HOMM V miodzio... sporo czasu nad nim spedzilem.. nie to co ta oblesna IV DS 2 nie gralem... w jedynke chyba tez nie ale za to ostatnio skonczylem ojca chrzestnego a teraz gram w Civilizacje 4 heart *pije dalej i zmienia lamie butelke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:52 am
no jaaasne mrgreen heart *niewinny usmiech* hm... *probuje dosiegnac do zakamarkow* uu.. ciekawe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:52 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai oszukuja w te karty- jak ten blond- śmierdziel mógł miec 7 oczek z rzędu gonk bo to glupi dziad jest ! a ja nie moge grac w karty juz bo quality nie moizna zmieniac sad lepszy jednoreki- tylko zadko wpadaja fajne bonusy ja wole cards mrgreen wiecej ticketow i w sumie latwo wygrywac ;P
tylko ze teraz to mi to pelza >.>
witam renge :3 nu wiem ale ten pierdziel oszukuje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:53 am
Lethiel no jaaasne mrgreen heart *niewinny usmiech* hm... *probuje dosiegnac do zakamarkow* uu.. ciekawe xD noo... dobra nie wlaz tam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:53 am
Lethiel Omega Sun Kiray *patrzy na jej wlosy* za blondynki duzo placa... *chowa sie za Lethiel* eek yyy... ten... no....napewno nie emo o tak schowaj sie za druga blondynka xD *zaslania Omi wlasnym cialem* ju szall not pas domokun ale sama rozumiesz, Ty jestes bardziej waleczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:54 am
Omega Sun Kiray *patrzy na jej wlosy* za blondynki duzo placa... *chowa sie za Lethiel* eek yyy... ten... no....napewno nie emo *wyciaga telefon i dzwoni* salam malejkum... bla bla bla... Omi mam tu takiego milego 60-letniego szejka i on jest ciekaw ile masz wzrostu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:54 am
Kiray Lethiel fajniutki ;3 wreszcie bede miala pozadny sprzecik.. a na pasjanse nie ma mowy mrgreen za malo przemocy ! xD mam juz zgranego dungeon siege 2 ktory tylko na mnie czeka x3 i Heroesa V.. mrrrruuu... no i mojego UT ktore wreszcie nie bedzie sie zawieszac ;P i wszystkie te programy graficzne ktore wreszcie beda smigac.. *rozmazyla sie*
*wyrywa lamie obslinione kwiatki* emo HOMM V miodzio... sporo czasu nad nim spedzilem.. nie to co ta oblesna IV DS 2 nie gralem... w jedynke chyba tez nie ale za to ostatnio skonczylem ojca chrzestnego a teraz gram w Civilizacje 4 heart *pije dalej i zmienia lamie butelke* czy w V jest opcja apgrejdowania wlasnej postaci tak jak w IV ? DS jest mjaaauuusne <3.. chyba przejde i pierwsza.. jeszcze raz ! xD tylko tmy razem na wysookiej rozdzielczosci >w<
i ja cyvilizacja ? bo chcialam pograc, kiedys nawet gdzies pelna wersje mialam, ale jakos nie moge sie zabrac bo plytke wcielo >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:55 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Kiray *patrzy na jej wlosy* za blondynki duzo placa... *chowa sie za Lethiel* eek yyy... ten... no....napewno nie emo o tak schowaj sie za druga blondynka xD *zaslania Omi wlasnym cialem* ju szall not pas domokun ale sama rozumiesz, Ty jestes bardziej waleczna wink noooooooooooooooooooooooooołłłłłłłł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:57 am
Omega Sun ale sama rozumiesz, Ty jestes bardziej waleczna wink rofl czekaj ! pokaze mu miesnia to ucieknie ! xD *zgina ramie prezentujac muly*
Lava *zlaziu wlaziu* *rozgloda sie* uuu.... aaaa... *podziwia jak galerie* xD
skop dziada to mu przejdzie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 9:59 am
Lethiel Lava *zlaziu wlaziu* *rozgloda sie* uuu.... aaaa... *podziwia jak galerie* xD skop dziada to mu przejdzie ;] skalałas mnie, czuje sie taki nagi! abu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 10:01 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lava *zlaziu wlaziu* *rozgloda sie* uuu.... aaaa... *podziwia jak galerie* xD skop dziada to mu przejdzie ;] skalałas mnie, czuje sie taki nagi! abu >.> *patrzy na niego* *podchoidzi podnosi reke i wlacza prysznic* 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 10:02 am
Kiray *wyciaga telefon i dzwoni* salam malejkum... bla bla bla... Omi mam tu takiego milego 60-letniego szejka i on jest ciekaw ile masz wzrostu... 170... sam sie z nim umow gonk *zamyka sie w sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 10:03 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lava *zlaziu wlaziu* *rozgloda sie* uuu.... aaaa... *podziwia jak galerie* xD skop dziada to mu przejdzie ;] skalałas mnie, czuje sie taki nagi! abu >.> *patrzy na niego* *podchoidzi podnosi reke i wlacza prysznic* 4laugh xd ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|