|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:42 pm
Sei chan Delein xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Hi hi hi whee Ale paczcie jak sprytnie unikneła odpowiedzi na nurtujace mnie mytanie biggrin ... he Kuku a co do osraj loków to ja wiem wiem ... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:43 pm
BeeWolf Sei chan Delein xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Hi hi hi whee Ale paczcie jak sprytnie unikneła odpowiedzi na nurtujace mnie mytanie biggrin ... he Kuku a co do osraj loków to ja wiem wiem ... ! Bo koty z natury są sprytne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:44 pm
Sei chan BeeWolf Sei chan Delein xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Hi hi hi whee Ale paczcie jak sprytnie unikneła odpowiedzi na nurtujace mnie mytanie biggrin ... he Kuku a co do osraj loków to ja wiem wiem ... ! Bo koty z natury są sprytne 3nodding Lisy sa sprytne a koty wcinaja rybe i miałcza i czesta sa urocze !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:45 pm
Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:45 pm
BeeWolf Lisy sa sprytne a koty wcinaja rybe i miałcza i czesta sa urocze ! Miau 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:46 pm
Point.Zer0 Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink Jak sie wysikać nie wstajac z fotela ... i nie sikajac sobie na niego ..!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink Avsko... Masz problemy w boxerkach na głowie? Boże mam dzisiaj problemy z asocjacją XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink a ja mam na sobie trzy skarpetki i czapkę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:47 pm
Sei chan BeeWolf Lisy sa sprytne a koty wcinaja rybe i miałcza i czesta sa urocze ! Miau 4laugh No to już atmosfera sie cukierkowa zrobiła a teraz odpowiedz mi na pytanie ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:47 pm
BeeWolf Point.Zer0 Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink Jak sie wysikać nie wstajac z fotela ... i nie sikajac sobie na niego ..!!! Hmmm.... szukałem akurat informacji na temat historii wykorzystywania przez człowieka Delta 9 Tetra hydro cannabinolu , ale to też niezłe Beo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:48 pm
Patrzcie jaki ogonek mi przyleciał whee Szkoda że nie było w tym giftboxie angelic headband sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:49 pm
Delein Point.Zer0 Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink Avsko... Masz problemy w boxerkach na głowie? Boże mam dzisiaj problemy z asocjacją XD Nie , boxerki zasłaniają akurat tą część której bezbronne dziewczęta mogły by się wystraszyć :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:50 pm
Point.Zer0 Delein Point.Zer0 Delein Sei chan Jak siedze w samym szlafroku to o niczym innym nie chce mi się myśleć, niz łóżko. xd *gleeeba* Piękna wypowiedź!!! Ja siedzę w samych boxerkach i jakos mam inne problemy na głowie wink Avsko... Masz problemy w boxerkach na głowie? Boże mam dzisiaj problemy z asocjacją XD Nie , boxerki zasłaniają akurat tą część której bezbronne dziewczęta mogły by się wystraszyć :> Jezu zgorszyłam się XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:50 pm