|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:30 am
Lethiel Aidanna mi odzyskali dane ze spalonego dysku... biggrin i dzieki bogu, bo tam byla moja praca semestralna z informatyki, ktora z ponad miesiac robilam! domokun i bum zabila jak by nie odzyskali! cicho bo wydlubie ci oko rogiem >.>
*idzie sie powsciekac gdzie indziej* a wrrrrrr.... krwiiiiiiiiiiii ! idziesz do serwisu i odzyskuja xD za jakies 10tysiecy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:34 am
nie szczyp pisiu na przyszlosc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:34 am
ale ze mnie świnia, normalnie kusza słodka taka oh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:36 am
Setsuna Dragonclaw nie szczyp pisiu na przyszlosc whee <łaskocze nim jej nos> a tak moge? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:39 am
Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw nie szczyp pisiu na przyszlosc whee <łaskocze nim jej nos> a tak moge? ;] aaa.. psik! a jaki jeszcze mam wybor? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:41 am
Setsuna Dragonclaw aaa.. psik! a jaki jeszcze mam wybor? ninja jeszcze tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:41 am
BeeWolf ale ze mnie świnia, normalnie kusza słodka taka oh. widze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:42 am
Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw aaa.. psik! a jaki jeszcze mam wybor? ninja jeszcze tu juz lepiej... ale tak samo laskocze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:43 am
*wraca obciekajaca zimna woda* *mach wlosami* ok... juz mi lepiej.. pojawilo sie swiatelko w tunelu >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:44 am
 dzielo mojej zlej siostry domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:45 am
Setsuna Dragonclaw Lavagetas_heqetai Setsuna Dragonclaw aaa.. psik! a jaki jeszcze mam wybor? ninja jeszcze tu juz lepiej... ale tak samo laskocze gonk no to nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:52 am
EvilYuki BeeWolf ale ze mnie świnia, normalnie kusza słodka taka oh. widze heart scaga jej majtki :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:54 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf ale ze mnie świnia, normalnie kusza słodka taka oh. widze heart scaga jej majtki :*  *wkłada majtki spowrotem* nu, nie przesadzajmy z tymi emocjami, jestem młoda i piękna... nie tka pryz ludziach... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:56 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf ale ze mnie świnia, normalnie kusza słodka taka oh. widze heart scaga jej majtki :*  *wkłada majtki spowrotem* nu, nie przesadzajmy z tymi emocjami, jestem młoda i piękna... nie tka pryz ludziach... redface A co o mojej szfynji powiesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|